طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا

342
طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/Y1S7r

طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا

سس مارینارا یک سس مخصوص ایتالیایی است که بسیار خوش طعم بوده و ترکیب مناسبی از گوجه فرنگی ، سیر ، موسیر و ادویه های مناسب است که به روش متفاوتی تهیه می شود . سس مارینارا یک طعم دهنده فوق العاده برای پیتزا ، اسپاگتی ، فینگرفود ، کتلت ها و کوکوهای ایرانی و سایر غذاهایی است که می تواند با گوجه فرنگی ترکیب شود . سس مارینارا در بسته بندی های کوچک و بزرگ در بیشتر کشورها تولید می شود ولی در ایران شاید به راحتی در دسترس نباشد . در این بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک قصد داریم طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا را خدمت شما تقدیم کنیم لطفا همراه ما باشید .

طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا
طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا

طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا

مواد لازم سس مارینارا

موارد لازممقدار
پوره گوجه فرنگی۸۰۰ گرم
ادویه ایتالیایی۲ قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی۴۰۰ گرم
نمک۱/۴ قاشق چایخوری
سیربه مقدار لازم
شکر۱/۲ قاشق چایخوری
پیاز۱ عدد
فلفل سیاه۱/۲ قاشق چایخوری
سرکه۱/۴ پیمانه
روغن زیتونبه مقدار لازم

طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا
طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا

طرز تهیه

برای طعم عالی و عطر خوش سس مارینارا ابتدا سیر را پوست بگیرید و فقط یک لایه نازک پوست روی حبه های سیر باقی بگذارید . سیرها را با کمی روغن زیتون مخلوط نمایید سپس آنها را داخل فویل بپیچید و داخل فر قرار دهید حرارت فر باید ۲۲۰ درجه سانتی گراد باشد و به مدت حدود ۴۵ دقیقه سیرها را حرارت دهید تا کاملا رُست شوند ، سپس آنها را بیرون بیاورید و خنک کنید و بعد پوست نازک روی آنها را بگیرید .

همچنین بخوانید :   طرز تهیه سس قارچ مخصوص استیک گوشت و مرغ
طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا
طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا

پیاز را بصورت نگینی و ریز خرد نمایید . سپس سیر گریل شده را با با پشت قاشق له کنید . داخل تابه ای روغن زیتون بریزید و صبر کنید تا گرم شود ، سپس پیاز ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود . سپس سیر له شده را نیز بیفزایید و هم بزنید . ادویه ایتالیایی را نیز اضافه نمایید وتمام مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و نرم گردند .

طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا
طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا

سپس پوره گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی و سرکه را اضافه نمایید . در این مرحله بسته به میل خود کمی سرکه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود .

بعد از اینکه سس غلیظ شد آن را در ظرف خشک و تمیزی بریزید و صبر کنید تا خنک شود . سپس درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید . سس مارینارا بسیار خوش طعم است و برای طعم دهی به ماکارانی ، پیتزا ، اسپاگتی ، فینگرفود و ساندویچ ها مناسب است . این سس تا مدت ها در یخچال قابل نگهداری است .

طرز تهیه سس لذیذ و ایتالیایی مارینارا نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

اینم جالبه

طرز تهیه سس پیتزای مخصوص چه شیرین چه تند

طرز تهیه سس پیتزای مخصوص چه شیرین چه تند سس پیتزای گوجه یکی از پرکاربردترین سس ها در آشپزی…