طرز تهیه تارت فندق و شکلات دسری خوشمزه برای عصرانه

424
تارت فندق و شکلات
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/HC86B

طرز تهیه تارت فندق و شکلات دسری خوشمزه برای عصرانه

در این بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک قصد داریم شما را با طرز تهیه تارت فندق و شکلات آشنا نماییم. این دسر طرفداران بسیاری علی الخصوص در بیمان کودکان و نوجوانان دارد. باماهمراه باشید!

 

مواد اولیه برای تهیه خمیر تارت فندق و شکلات

مواد لازم مقدار
کره ۱۰۰گرم
آرد ۲۰۰گرم
بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
شیر ۲قاشق سوپ‌خوری
شکر ۵۰گرم

مواد لازم برای تهیه مواد میانی تارت فندق و شکلات

مواد لازم مقدار
تخم‌مرغ یک عدد
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
شکر ۷۰گرم
پودرفندق ۱۰۰گرم
وانیل یک‌چهارم قاشق‌چایخوری

مواد لازم برای تهیه گاناژ

مواد لازم مقدار
شکلات تلخ ۱۰۰گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

طرز تهیه تارت فندق و شکلات

  • کره رابه شکل مکعبی خرد کرده و به مدت نیم ساعت اجازه دهید درداخل فریزر قرار گیرد. آرد، شکر و بیکینگ پودر رادرون غذاساز ریخته و کره یخ‌زده را به‌آن اضافه کنید، غذاساز رابا دور متوسط روشن کرده تامواد بایکدیگر مخلوط شده و به صورت خرده نان دربیاید.
  • درمرحله بعد درحالی که دستگاه روشن است شیر را به آرامی اضافه کرده تاجایی که خمیر جمع شود. احتمال دارد کمتر یا بیشتر از مقدار شیر موجود دردستور استفاده شود، خمیر را داخل نایلون گذاشته وبه مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • اکنون خمیر راروی سطح صاف آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید و درون قالب تارت انداخته وبه کمک دست فرم قالب رابه خمیر داده و اضافه های خمیر رابا چاقو برداشته و مجددا قالب را دوباره به مدت نیم ساعت دریخچال بگذارید، سپس ازیخچال خارج کرده مواد میانی آماده شده را روی خمیر ریخته و درفر ازپیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تقریبا ۴۵ دقیقه بپزید تا روی تارت کاملا سرخ شود.
  • درمرحله بعد به کمک خلال دندان بررسی کنید اگر مواد به خلال نچسبید ازفر خارج کنید در غیر اینصورت ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید. تارت را کنار گذاشته تا خوب خنک شود. سپس گاناژ آماده راروی تارت ریخته و به دلخواه تزیین کنید.
همچنین بخوانید :   طرز تهیه سوفله هویج یک میان وعده رویایی برای شما
تارت فندق و شکلات
تارت فندق و شکلات

طرز تهیه مواد میانی

  • تخم مرغ، شکر و وانیل رابا همزن به طور کامل هم‌بزنید تا کرمی و سبک شود. خامه صبحانه راافزوده و دو دقیقه دیگر هم‌بزنید همزن را خاموش کرده پودر فندق رااضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
  • برای تهیه گاناژ، خامه صبحانه را درون شیرجوش ریخته و روی حرارت قرار دهید و با حرارت کم اجازه دهید تا خامه ریزجوش بزند سپس ازروی حرارت برداشته شکلات خردشده رااضافه کرده وخوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

نکات قابل توجه

  • در تهیه این تارت، خمیر تارت نیازی به پخت اولیه ندارد و همه مواد باهم می پزند.
  • خمیر این تارت به‌خاطر استفاده کردن ازشیر کمی نرم تر ازخمیرهای دیگر می باشد. توجه داشته باشید که آرد زیاد به خورد خمیرندهید. تنها سطح کار راخوب آردپاشی کنید تا خمیر به سطح کار نچسبد.
  • بجهت خوش رنگ شدن گاناژ می توانید به جای شکلات تلخ از ۱۲۰ گرم شکلات شیری استفاده کنید.
طرز تهیه تارت فندق و شکلات دسری خوشمزه برای عصرانه نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

اینم جالبه

طرز تهیه شارلوت پنیری دسری فوق‌العاده برای مهمانی‌هایتان

طرز تهیه شارلوت پنیری دسری فوق‌العاده برای مهمانی‌هایتان دراین بخش از آشپزی مجله اینترنتی …