مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی نکاتی برای داشتن یک صبحانه مقوی و رژیمی

نکاتی برای داشتن یک صبحانه مقوی و رژیمی

0
1
444
نکاتی برای داشتن یک صبحانه مقوی و رژیمی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/i90IV

نکاتی برای داشتن یک صبحانه مقوی و رژیمی

بر خلاف تصور عموم مردم ، افرادی که صبحانه میل میکنند نسبت به دیگر افراد به میزان قابل توجهی کمتر در معرض چاقی و خطر ابتلا به دیابت قرار می گیرند . لذا وعده صبحانه را نباید فراموش کرد چرا که این وعده به تنهایی تأثیر زیادی بر سلامت شما خواهد داشت . البته در نظر داشته باشید که با خوردن دونات یا یک کلوچه بزرگ این اثر را نخواهید دید . کلید اصلی، در انتخاب مواد غذایی انرژی زا و مقوی می باشد . با مجله اینترنتی بیر کلیک همراه باشید تا نکاتی برای داشتن یک صبحانه مقوی و رژیمی را به حضورتان تقدیم کنیم .

نکاتی برای داشتن یک صبحانه مقوی و رژیمی

هنگامی که موضوع کم کردن وزن مطرح است، کارشناسان تأکید دارند که نباید خوردن صبحانه را کنار بگذارید . نخوردن صبحانه در میانه صبح شما را دچار کمبود کالری می کند و ممکن است به خوردن هله هوله ها روی آورید و کل رژیم غذایی تان در طول روز را به هم بریزید . شما می توانید انواعی صبحانه برای خود درست کنید که کمتر از ۲۵۰ کالری انرژی داشته باشد . اگر صبح خود را از مواد غذایی سالم و مقوی شروع کنید ، متابولیسم بدنتان افزایش می یابد و می توانید در طول روز کالری بیشتری بسوزانید . این صبحانه ها شامل وافل ، تخم مرغ ، اسموتی و انواع میوه ها هستند و تقریبا همه آنها زیر ۳۵۰ کالری دارند . درعین کم کالری بودن ، ویتامین و مواد معدنی موردنیاز بدن را نیز تامین می کنند .

همچنین بخوانید :   چربی سوزی و سم زدایی شکم با یک صبحانه هیجانی
نکاتی برای داشتن یک صبحانه مقوی و رژیمی
نکاتی برای داشتن یک صبحانه مقوی و رژیمی

شما میتوانید یک لیوان اسموتی بنوشید . شما می توانید یک پیمانه توت فرنگی و یک موز را به همراه یک پیمانه ماست و یک پیمانه یخ خردکرده در مخلوط کن ریخته و از صبحانه ای سالم و غنی از آنتی اکسیدان بهره مند شوید و میزان مناسبی از کلسیم را نیز دریافت کنید .

خودتان در خانه مخلوطی از غلات تهیه کنید، زیرا بسته های تجاری موجود در مغازه ها دارای شکر و چربی می باشند. برای این کار، ۲ پیمانه جو آسیاب کرده را با یک پیمانه میوه خشک، کمی از دانه های دیگر و مقداری شکر قهوه ای مخلوط کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت تفت دهید . اضافی آن را برای مصارف بعدی در یک شیشه دربسته بریزید و نگه دارید . این کار برایتان بسیار لذت بخش خواهد بود .

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 5 =

اینم جالبه

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات کیک گاتوشا از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد…