طرز تهیه Panna Cotta خامه ای با سس کاکائویی و فندق دار مخصوص

352
طرز تهیه Panna Cotta خامه ای با سس کاکائویی و فندق دار مخصوص
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/HA9Ho

طرز تهیه Panna Cotta خامه ای با سس کاکائویی و فندق دار مخصوص

اگر به دنبال درست کردن دسر ساده و خوشمزه برای مهمانی های خود هستید دسر پاناکوتا را از دست ندهید. پاناکوتا دسری ایتالیایی است که طعم بسیار لذیذی دارد و قطعا تمام مهمان هایتان از خوردن این دسر خوشمزه لذت میبرند.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه Panna Cotta خامه ای با سس کاکائویی و فندق دار مخصوص را برایتان آورده ایم.با ما همراه شوید…

این دسر در آلمان به حدی  پرطرفداره که میتونید تو اکثر مهمانیها امتحانش کنید و حتی یکی از موارد اصلی برای امتحان آشپزی در آلمان هست.

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیازمقدار
شیریک و نیم لیوان
ژلاتینیک و نیم قاشق مرباخوری
خاک قندیک سوم لیوان
خامهیک و نیم لیوان
نمکمقداری
اسانس وانیلیک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :

  • شیر،ژلاتین ،خاک قند و مقداری نمک را در یک ظرف سس بگذارید.
  • مواد رابه سرعت به هم بزنید تا زمانی که ژلاتین و شکر به خوبی مخلوط شوند و همانطور بپزید.
  • اسانس وانیل را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بردارید.
  • وقتی به دمای محیط رسید آن را بین ظرف های سرویس تقسیم کنید.
  • در یخچال به مدت دو ساعت به این مواد استراحت دهید.
  • به صورت برعکس در ظرف سرویس بریزید و هر سسی را که دوست داشتید روی آن بریزید.
    طرز تهیه Panna Cotta خامه ای با سس کاکائویی و فندق دار مخصوص
    طرز تهیه Panna Cotta خامه ای با سس کاکائویی و فندق دار مخصوص

کاکائو و سس فندق دار :

 

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیازمقدار
شکلات شیریسیصد گرم
کرهیک قاشق غذاخوری
فندق خرد شدهیک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :

  • شکلات شیری و کره را به صورت بن ماری آب کنید.
  • فندق هایی را که درشت خرد کرده اید را به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  • Panna Cotta را در کنار آن سرویس کنید.

منبع : elele

طرز تهیه Panna Cotta خامه ای با سس کاکائویی و فندق دار مخصوص نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − هفت =