مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه کلوچه مغزدار خوشمزه به سبک ترکیه

طرز تهیه کلوچه مغزدار خوشمزه به سبک ترکیه

0
1
587
طرز تهیه کلوچه مغزدار خوشمزه به سبک ترکیه
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/gjaYd

طرز تهیه کلوچه مغزدار خوشمزه به سبک ترکیه

با کلوچه های داغ  و خوشمزه ای که تازه از فر بیرون آمده و بوی خوشش کل فضا را پر کرده است دیگر انسان توجهی به این نمی کند که طعم کلوچه ها چیست و مغزشان از چه است.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه کلوچه مغزدار خوشمزه به سبک ترکیه را برایتان آورده ایم.

یک صبحانه افسانه ای که حتی اگر بعد از صبحانه هم سر میز بیاید باز با اشتها خورده می شود.اگر در یک ظرف سربسته نگه دارید این کلوچه ها به سختی بیات می شوند.

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیاز مقدار
آب ولرم نیم لیوان
شیر ولرم یک و نیم لیوان
مایه خمیر خیس نیم پاکت
خاک قند یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان نیم لیوان
تخم مرغ یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
آرد سه و نیم لیوان

روی کلوچه ها :

مواد مورد نیاز مقدار
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن آفتابگردان یک قاشق غذاخوری
شوید چهار برگ

طرز تهیه کلوچه مغزدار خوشمزه به سبک ترکیه
طرز تهیه کلوچه مغزدار خوشمزه به سبک ترکیه

نکته کلیدی :

با توجه به بزرگی کلوچه ها تعداد آن ها فرق می کند.به مدت زمان مایه دار کردن خمیر دقت کنید.به جز مواردی که باید ولرم باشد بقیه مواد باید به دمای اتاق رسیده باشد . آرد را به آرامی و حین ورز داد خمیر اضافه کنید.با توجه به میزان آردی که استفاده می کنید تا نیم لیوان بیشتر را می توانید استفاده کنید.

نکته پخت :

کلوچه ای که بیات نشود را می توانید با مغز پنیر و سیب زمینی نیز پر کنید.

طرز تهیه :

  • شیر ولرم را داخل ظرفی ریخته ومایه و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و برای اکتیو شدن مایه تا ۵ دقیقه صبر کنید.
  • وقتی که مایه به طور کامل اکتیو شد روغن و تخم مرغ و نمک را بزنید و تمام مواد را با دستتان قاطی کنید.
  • آرد الک شده را به آرامی اضافه کنید و برای اینکه خمیر خودش را بگیرد مدام ورز دهید.
  • وقتی آردتان نرم شده و دیگر به دستتان نچسبید رویش را پوشانده و پنجاه دقیقه در اتاق استراحت دهید.
  • از مایه به اندازه تخم مرغ بکنید و در دستتان شکل دهید و دایره کنید.
  • در ظرفتان بخ صورت یک در میان بچینید و روی آن را زرده تخم مرغ و روغن بزنید.
  • روی کلوچه ها را شوید بزنید و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم شده است به مدت نیم ساعت بپزید. نوش جان…

منبع : yemek

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 2 =

اینم جالبه

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات کیک گاتوشا از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد…