طرز تهیه دسر سمولینا با تزیین پسته و کاکائو

344
طرز تهیه دسر سمولینا با تزیین پسته و کاکائو
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/bzr9t

طرز تهیه دسر سمولینا با تزیین پسته و کاکائو

ایرمیک ( آرد سمولینا ) از مواردی است که قابل حذف از “آشپزی کشور ترکیه” نیست. با ایرمیک انواع دسرها و همچنین حلواها تهیه میشود. چون نوع آرد ایرمیک، دانه های آن و بافت دسرهای تهیه شده از آن، خاص می باشد لذا امکان جایگزینی با آردهای دیگر را ندارد.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه دسر سمولینا با تزیین پسته و کاکائو را برایتان آورده ایم.

 مواد لازم

برای سقف دسر :

مواد مورد نیازمقدار
سیبیک عدد
کیک کاکائوییصد و پنجاه گرم
خاک قندیک قاشق غذاخوری
وانیلیک پاکت
خامهدو قاشق غذاخوری
سس شکلاتی آمادهدو قاشق غذاخوری

 

برای دسر سمولینا :

مواد مورد نیازمقدار
سمولیناهفت قاشق غذاخوری
خاک قندهفت قاشق غذاخوری
کرهیک قاشق غذاخوری
شیریک لیتر
وانیلیک پاکت

 

برای تزیین :

پسته آسیاب شده و کاکائوی رنده شده کافی است.

طرز تهیه دسر سمولینا با تزیین پسته و کاکائو
طرز تهیه دسر سمولینا با تزیین پسته و کاکائو

طرز تهیه :

  • سیب را رنده کنید.
  • کیک را با سیب قاطی کنید.
  • خاک قند،وانیل و سس و خامه را قاطی کنید و به خوبی هم بزنید.
  • مخلوط را داخل ظرف های سرویس بریزید.
  • برای دسر سمولینا تمام مواد لازم را داخل ی قابلمه در حرارت کم مخلوط کرده و به خوبی بپزید.
  • وقتی کمی ملایم شد روی مواد کیک بریزید.
  • دسرها را در یخچال بگذارید.
  • یک ساعت صبر کنید و روی آن را با پسته و کاکائو نیز تزئین کنید..

نکته :

این دسر بهتر است از یک روز قبل تهیه شود. به علت وجود داشتن ایرمیک در این دسر، مواد روی حرارت خیلی زود غلیظ می شود. ضمناً بعد از خنک شدن سفت تر هم می شود. برای همین مواد وقتی گرم است، باید به سرعت کار رو انجام بدیم. حین تهیه آن با مقداری سرعت عمل و انجام پشت سر هم مراحل، یک دسر بی عیب و نقص خواهیم داشت. با یک بار تهیه، “لم کار” دستتان خواهد آمد.

منبع : elele

طرز تهیه دسر سمولینا با تزیین پسته و کاکائو نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + شش =