طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی

326
طرز تهیه خاچاپوری
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/576hP

طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی

خاچاپوری یکی از خوراکی های محبوب ومشهور گرجستان است که درصورتی که به این کشور سفر کرده باشید، به احتمال زیاد آن را خورده واز مزه عالی این غذا نهایت لذت برده اید. خاچاپوری درحقیقت نوعی پیراشکی پنیر است که محتویات درونی آن مشخص است وبا زرده تخم مرغ سرو می شود. با مجله اینترنتی بیر کلیک همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی اشنا نماییم.

مواد لازم برای خمیر خاچاپوری

مواد لازممقدار
شیر۱ پیمانه
خمیر مایه۲ بسته
شکر۱.۵ قاشق غذاخوری
آرد کامل۳.۵ پیمانه
نمک۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد میانی خاچاپوری

مواد لازممقدار
کره۱۲۰ گرم
روغن زیتونبه مقدار لازم
آرد۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
شیر سرد۳/۴ پیمانه
پنیر فتا۳۴۰ گرم
پنیر موزارلای رنده شده۶۰۰ گرم
زرده تخم مرغ۲ عدد
پرک فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خاچاپوری

فر رابا دمای ۲۴۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. شیر را کمی گرم کنید. در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه شیر، خمیرمایه، نصف قاشق چایخوری شکر رابا یکدیگر ترکیب کنید. آن ها راهم بزنید تا خمیرمایه کاملا حل شود. سپس به مدت ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید. سپس مابقی شیر را به آن اضافه کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد راریخته ودر وسط ظرف جمع کنید. ترکیب خمیر مایه، شکر وکره نرم شده رااضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه توپ شوند. روی یک سطح صاف، آرد بپاشید. خمیر راروی آن بگذارید وبه مدت ۱۵ دقیقه بادست ورز دهید.

همچنین بخوانید :   تاریخچه سیستم عامل اندروید و نسخه های مختلف آن 1

درمرحله بعد خمیر رادرون یک کاسه گذاشته وروی آن را با پارچه یا حوله ای بپوشانید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید خمیر استراحت کند تاخمیر برسد و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و مجددا ۴۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید تا برسد. در این فاصله، مواد میانی خاچاپوری را آماده کنید. در یک شیرجوش بزرگ، روی گرمای ملایم، کره وآرد را ریخته و ۱ دقیقه مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. در این مرحله باید پنیر فتا را اضافه کنید.

طرز تهیه خاچاپوری
طرز تهیه خاچاپوری

روی مواد نمک وفلفل سیاه بزنید، مخلوط کرده و سپس اجازه بدهید تا خنک شود. بعداز خنک شدن، پنیر رنده شده ی موزارلا رااضافه کنید. سپس روی یک سطح صاف، آرد بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید. داخل سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. روی آن را چرب کنید. خمیررا روی کاغذ بگذارید. نیمی ازمخلوط پنیر رادر وسط خمیر بریزید. لبه های خمیر را به اندازه ۳ سانتی متر سمت داخل برگردانید. دو انتهای آن رابپیچانید. همین مراحل رابا خمیردوم و باقی مواد، تکرار کنید.

روی نان ها روغن زیتون بمالید وسپس داخل فر بگذارید. آن ها رابه مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا کاملا پخته و سرخ شوند. سپس از فر خارج کنید. دو زرده تخم مرغ راروی خاچاپوری بریزید ویک دقیقه دیگر در فر بگذارید تازرده کمی پخته شود. روی خمیرپرک فلفل قرمز ریخته، زرده راهم بزنید وسرو کنید.

طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − دوازده =

اینم جالبه

تاریخچه سیستم عامل اندروید و نسخه های مختلف آن ۱

تاریخچه سیستم عامل اندروید و نسخه های مختلف آن (۱) تاریخچه سیستم عامل اندروید و نسخه های م…