طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه

696
طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/T8LGg

طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه

برای دانشجویان و همچنین افراد تنبل که غذا درست  کردن بلد نیستد و یا برای یک صبحانه سریع و کسانی که عاشق کار با غذاهای خمیری هستند این یک پیشنهاد عالیست.بورک یک وعده غیر قابل گذشت در کنار چای می باشد.برای اینکه هنرتان را بهتر نشان دهید در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه را برایتان توضیح می دهیم.

مواد مورد نیاز:

مواد مورد نیازمقدار
یوفکایک و نیم عدد
تخم مرغ بزرگدو عدد
زرده تخم مرغیک عدد
پنیرصد گرم
جعفریسه تا چهار برگ
شیردو قاشق غذاخوری
کرهیک قاشق مرباخوری
روغن مایعیک قاشق مرباخوری
فلفل قرمزنیم قاشق چای خوری
نمکنیم قاشق چای خوری

نکته کلیدی :

اگر یوفکا ها را به اندازه کافی کوچک خرد نکنید امکان خام ماندن آن ها زیاد است.هر پنیری که دوست داشتید را می توانید استفاده کنید و یا چند پنیر را با هم قاطی کنید.

اندازه نمک را بر حسب شوری پنیرتان تعیین کنید.در حرارت کم تابه را قرار دهید تا یوفکا نسوزد.درب تابه را بگذارید تا یوفکا نرم تر شود.

طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه
طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه

طرز تهیه :

  • نصف یوفکا را به صورت تکه های کوچک خرد کرده و در یک کاسه بریزید.
  • روی آن تخم مرغ ، پنیر و جعفری و شیر و ادویه ها را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی به همه جا قاطی شود.
  • کف تابه را با روغن چرب کرده و در حرارت کم گرم کنید.
  • یوفکای کامل را پهن کنید و سایر مواد را به صورت مساوی وسط آن بریزید به طوری که همه جا پخش شود.
  • کناره های یوفکا را به آرامی به سمت داخل تا کنید.
  • زرده تخم مرغ را هم بزنید و روی بورک در تابه بریزید.
  • ده دقیقه بعد بورک را برگردانید تا قسمت دیگرش هم بپزد.
  • موقع سرویس کردن کاری کنید که قسمت پایینی در بالای ظرف بیفتد و روی آن کره بریزید و مثل پیتزا تکه کنید.
همچنین بخوانید :   بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری

منبع : Yemek

طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 3 =

اینم جالبه

بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری

بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری همه ما بورک پنیری را دوست داریم اما اینبار ی…