طرز تهیه بادام های عسلی و شکری برای مهمانی های عصرانه

573

طرز تهیه بادام های عسلی و شکری برای مهمانی های عصرانه

بادام سوخته در تمام دنیا یک شیرینی محبوب به حساب می آید که در پذیرایی ایرانی ها هم جای خودش را باز کرده است. این شیرینی خوش طعم را همراه با عسل می توانید در خانه تهیه کرده و همراه با چای عصرانه میل کنید.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه بادام های عسلی و شکری برای مهمانی های عصرانه را آورده ایم.

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیاز مقدار
بادام خام سه لیوان
شکر سه قاشق غذاخوری
دارچین نیم قاشق چای خوری
عسل سه قاشق غذاخوری
آب دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق چای خوری
اسانس وانیل نیم قاشق چای خوری
طرز تهیه بادام های عسلی و شکری برای مهمانی های عصرانه
طرز تهیه بادام های عسلی و شکری برای مهمانی های عصرانه

طرز تهیه :

  • بادام ها را در یک ظرف که با کاغذ پیچانده اید به مدت ده دقیقه در فری که از قبل با دمای ۳۵۰ درجه گرم شده است بپزید.
  • برای اینکه بادام ها نسوزند آن ها را هر از گاهی بچرخانید.
  • عسل و آب و روغن زیتون و اسانس وانیل را در ظرف سسی بریزید و بجوشانید.
  • بعد از اینکه جوشید بادام های سرد شده خود را اضافه کنید و دوباره بگذارید تا سه دقیقه بپزد.
  • شکر و دارچین را در آخر اضافه کرده و تا زمانی که شکر به صورت کارامل دربیاید بپزید.
  • بعد از اینکه شکر به صورت کارامل ذرآمد بادام ها را در یک ظرف بریزید تا سرد شود و بعد مقداری از شکر را نیز اضافه کنید.
  • ظرف را طوری تکان دهید که کل بادام ها شکری شوند.
  • بادام ها را در یک ظرف پهن کنید تا سردشود.
  • بادام های شکریتان آماده اند. نوش جان…

بهتر است بدانید که :

بادام داراي منيزيم و پتاسيم است. هنگامي که به مقدار کافي منيزيم در بدن باشد، در خون جريان مي يابد و اکسيژن و مواد مغذي را سريع تر حمل مي کند و جلوي افزايش ضربان قلب را مي گيرد. بادام بسيار بيشتر از جو يا حتي اسفناج، منيزيم دارد.

پتاسيم در انقباض عضلات، به جريان درآوردن اعصاب، متعادل کردن فشار خون و عملکرد بهتر قلب نقش دارد.

۴/۱ فنجان بادام داراي ۹۹ ميلي گرم منيزيم و ۲۵۷ ميلي گرم پتاسيم مي باشد.

منبع : Elele

طرز تهیه بادام های عسلی و شکری برای مهمانی های عصرانه نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =