نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی

376
نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/lWFrY

نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی

نحوه پاکسازی آب آشامیدنی : آب را مایع حیات می نامند . این مایع نقش هایی اساسی در زندگی انسان و همچنین پایداری نظام آفرینش دارد . خواص ویژه آب سبب می شود تا بتواند حلالی مناسب برای ترکیب ها باشد همچنین آب ها تنظیم کننده های دمای زمین هستند . همچنین حدود ۷۰% بدن انسان را آب تشکیل می دهد پس سالم بودن آن بسیار مهم است اما آبی که ما مصرف می کنیم سالم است ؟

پاکسازی آب و آگاهی از روش های ساده پاک سازی موضوعی است که باید هر شخصی بدان اگاهی داشته باشد تا بتواند در مواقع مورد نیاز آب آشامیدنی سالم را برای خود و اطرافیانش تامین کند . در این بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک قصد داریم با نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی آشنا شده و در مواقع لازم از آنها استفاده نماییم . لطفا همراه ما باشید .

بیماریهای ناشی از آب نا سالم

نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی
نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی

          – بیماریهای قلب و عروق ، استخوانی و مفصلی ، سنگ کلیه و مثانه و امراض مخاطی ، ناشی از وجود عناصری مانند باریم ، کادیوم ، مس ، نیتراتها ، پرکلراتها ، رادیوم و بطور کلی سختی بالای آب است .

           – افزایش مواد سمی در بدن و بروز بیماریهای گوناگون خصوصأ در در زنان باردار و اطفال ناشی از وجود فلزات سنگین حاصل از پسابهای صنعتی در آب است .

            – وجود سرب در آب مصرفی عوارض زیر را در پی خواهد داشت : فشار خون بالا ، بیماری کلیه ، تاخیر در خواندن و یاد گیری ، پایین آمدن ضریب هوشی و مشکلات رفتاری و گفتاری در کودکان.

همچنین بخوانید :   مهمترین نشانه های کمبود آب در بدن را بشناسیم

پس استفاده از آب سالم ، شیرین ، استاندارد و گوارا برای حفظ طراوت و شادابی پوست ، جلوگیری از افزایش وزن و پیشگیری از ابتلا به امراض بیشمار لازم و ضروری است .

روشهای ساده پاکسازی آب بصورت خانگی

 

۱ – فیلتر کردن آب از طریق پارچه

نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی
نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی

فیلتر کردن آب از روی پارچه یکی از ساده ترین روش های پاکسازی آب می باشد.این روش می تواند بسیاری از ناخالصی های آب و حتی لارو حشرات و سنگ ریزه ها و … را حذف کند . استفاده از پارچه پنبه ای برای این کار مناسب تر می باشد . بسته به ضخامت پارچه زمان تصفیه می تواند طول بکشد . ضمنا بخاطر داشته باشید که قبل از هر بار استفاده بخونی پارچه را شسته و در هنگام استفاده مجدد نیز باید دقت شود که دقیقا قسمتی قبلا بالا بود مجدد نیز بالا قرار بگیرد .

۲ – جوشاندن آب

نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی
نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی

یکی از ساده ترین روش های پاکسازی آب ،جوشاندن می باشد . روشی بدون هرگونه ماده شمیایی یا افزودنی که براحتی میتوان استفاده کرد . قبل از اقدام به جوشاندن آب اگر آب کدورت یا ناخالصی دارد می توانید آب را با روش شماره ۱ فیلتر کنید ، سپس بجوشانید . پس از به جوش آمدن کامل آب به مدت ۳ دقیقه صبر کنید و سپس اجازه دهید تا آب کامل سرد شود . (البته این مدت زمان ۳ دقیقه بستگی به ارتفاع از سطح دریا بستگی دارد که بین ۱ الی ۳ دقیقه میتواند متغیر باشد که شما برای اطمینان میتوانید ۳ دقیقه اجازه دهید آب در حالت جوش باقی بماند) .

همچنین بخوانید :   فواید مصرف آب بصورت ناشتا که باید بدانید

۳ –  روش تقطیر آب

نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی
نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی

این روش نیز همانند روش جوشاندن برای پاکسازی آب نیازمند انرژی می باشد . در این روش ظرف شما باید در بسته بوده و در بالای آن محلی جهت خروج بخار آب در نظر گرفته شود تا بتوانید آب تبخیر و تصفیه شده را جمع آوری نمایید . جوشیدن ، تبخیر و میعان را در این روش مشاهده خواهید کرد . آب جمع آوری شده پس از سرد شدن تقریبا سترون و عاری از آلودگی می باشد . البته در این مورد هم دقت داشته باشید که می توانید ناخالصی های آب را قبل از جوشاندن توسط فیلتراسیون جدا نمایید .

۴ – استفاده از ترکیبات کلر

نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی
نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی

استفاده از کلر یک راه ساده و موثر برای ضدعفونی آب آشامیدنی است . مانند سایر روش ها ابتدا می توانید برای صاف سازی آب از طریق روشهایی مثل فیلتراسیون استفاده نمایید چرا که کارایی گندزدایی کلر در حضور مواد کلوئیدی و سایر ناخالصی ها پایین می آید . برای ضدعفونی می توانید از قرص های کلر ، پرکلرین و حتی مایع سفید کننده های مجاز مثل آب ژاول استفاده نمایید( آب ژاول مورد استفاده برای آب آشامیدنی حتما باید دارای «تأییدیه خوراکی» باشد) . مدت زمان لازم برای عمل گندزدایی معمولا ۳۰ دقیقه است و پس از آن آب آشامیدنی خواهد بود . این آب را بسته به شرایط نگهداری می توانید تا چند روز استفاده نمایید .

نحوه پاکسازی آب آشامیدنی با روشهای خانگی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 10 =

اینم جالبه

مهمترین نشانه های کمبود آب در بدن را بشناسیم

مهمترین نشانه های کمبود آب در بدن را بشناسیم آب از سه راه وارد بدن می شود، یکی نوشیدن مایع…