مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه سالاد تابستانی لوبیا سبز با بادام و خردل

طرز تهیه سالاد تابستانی لوبیا سبز با بادام و خردل

0
2
570
طرز تهیه سالاد تابستانی لوبیا سبز با بادام و خردل
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/IjDnV

طرز تهیه سالاد تابستانی لوبیا سبز با بادام و خردل

لوبیا سبز منبعی غنی از ویتامین های B1، A، k، C و مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم، فولات، آهن، منیزیم، مس، کلسیم ، فسفر، پروتئین، امگا ۳، نیاسین و منگنز است. درواقع این سبزی کوچک قلمی از تمامی املاح و ویتامین های اصلی برخوردار است و شما برای دریافت آنها باید لوبیا سبز را در فصل بهار و تابستان که تازه و نوبر است، در وعده های غذایی خود بگنجانید.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه سالاد تابستانی لوبیا سبز با بادام و خردل را به شما آموزش می دهیم.

لوبیا سبز منبعی سرشار از آهن است. ماده معدنی که برای زنان در دوره قاعدگی که در معرض کاهش شدید آهن هستند بسیار ضروری است. لوبیا سبز در مقایسه با گوشت قرمز که یکی از منابع مهم برای تامین آهن است، همراه با تامین آهن،حاوی کالری بسیار کم است و فاقد هر گونه چربی نیز می‌باشد.

طرز تهیه سالاد تابستانی لوبیا سبز با بادام و خردل
طرز تهیه سالاد تابستانی لوبیا سبز با بادام و خردل

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیاز مقدار
لوبیای تازه پانصد گرم
دانه های خردل یک قاشق غذاخوری
بادام پوست کنده شده یک قاشق چای خوری
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
کره یک قاشق چای خوری
سرکه یک قاشق غذاخوری
نمک به مقداری

طرز تهیه :

  • لوبیاها را از سر و ته تمیز کنید.
  • در یک ظرف آب ریخته و بجوانید و مقداری سرکه نیز در آب بریزید.
  • لوبیاها را در ظرف ریخته و تا زمانی که نرم شوند بجوشانید.
  • لوبیاها را آب بکشید و داخل یک ظرف با آب یخ ریخه و تا زمانی که سرد شوند صبر کنید
  • بادام ها را در کره تا زمانی که رنگشان به قدری عوض شود تغت دهید.
  • خردل و نمک و روغنزیتون را در یک ظرف با هم قاطی کنید.
  • لوبیا و بادام ها را اضافه کرده و قاطی کنید.
  • داخل ظرف سرویستان ریخته و سرویس کنید. نوش جان…
همچنین بخوانید :   طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز سالادی بسیار ساده و سیر کننده

برای خرید لوبیا سبز بهتر است آن دسته از آنها را انتخاب نماییم که غلاف آنها سبز باشد و دارای پوستی لطیف و بدون نقطه های قهوه ای بوده و ترد و تازه باشند. برای نگهداری از آن بهترین روش این است که آنها را نشسته در کیسه ای پلاستیکی قرار داده و در فریزر نگه دارید. لوبیا سبز را فقط می توان به مدت ۱ هفته در فریزر نگه داشت.

منبع : elele

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =

اینم جالبه

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات کیک گاتوشا از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد…