دوباره گرم کردن این ۷ ماده غذایی مضر و سمی است

657
دوباره گرم کردن
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/RlZUy

دوباره گرم کردن این ۷ ماده غذایی مضر و سمی است

دوباره گرم کردن برخی غذا‌ها برای بار دوم بلامانع است. ولی در مورد بعضی از مواد غذایی و خوراکی ها به ھیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با مشکلات شدید سلامتی روبرو می سازد. در این مطلب از مجله اینترنتی بیر کلیک قصد داریم شما را با عوارض دوباره گرم کردن برخی از مواد غذایی آشنا نماییم. بیشتر ما نمی‌توانیم باور کنیم که این خوراکی ها می‌توانند برای ما مضر باشند. اما حقیقت این است که این مواد غذایی در اثر دوباره گرم کردن، تغییر ماھیت داده و ارزش غذایی‌شان نه تنها کاهش می یابد بلکه مواد سمی هم تولید می کنند.

۱ – چغندر

سرشار از نیترات است که با حرارت دادن به نیتریت تبدیل شده و برای بدن بشدت مضر است.

دوباره گرم کردن
دوباره گرم کردن

۲ – مرغ

ترکیب پروتئینی مرغ بعد از حرارت دادن مجدد، تغییر می‌کند و باعث بسیاری از مشکلات گوارشی می‌شود. در حقیقت، مرغ پروتئین بیشتری نسبت به گوشت قرمز دارد. در صورتی که مقداری از مرغ وعده قبل باقی مانده است، توصیه می شودآن را به صورت سرد سرو نمایید و یا اگر ھم دوست دارید که گرم باشد، پیشنهاد می کنیم که روی حرارت کم، گرم شود.

۳ – سیب زمینی

سیب‌زمینی درصورتی که مجددا گرم شود علاوه بر آن که ارزش تغدیه‌ای آن به میزان بسیار زیادی کاھش پیدا می‌کند بلکه برای بدن، مضر است. بلافاصله پس از پخت سیب زمینی آن را میل نمایید و یا اینکه آن را سرد سرو کنید.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
دوباره گرم کردن
دوباره گرم کردن

۴ – قارچ

دقیقا مانند مرغ، ترکیب پروتئینی قارچ نیز با حرارت مجدد تغییر پیدا می کند و منجر به مشکلات گوارشی می گردد. درنتیجه باقیمانده قارچ پخته شده را نیز پیشنهاد می کنیم به صورت سرد استفاده کنید.

۵ – اسفناج

حرارت دادن دوباره به اسفناج بسیار خطرناک است. اسفناج درصد بسیار زیادی نیترات دارد که در صورتی که مجددا گرم شود به نیتریت تبدیل می‌شود. نیتریت با احتمال ابتلا به سرطان ارتباط مستقیم دارد.

دوباره گرم کردن
دوباره گرم کردن

۶ – تخم مرغ

خطر گرم کردن مجدد تخم مرغ بسیار زیاد است، برای این که در اثر قرار گرفتن در معرض گرمای مجدد، سمی می‌شود. البته این قانون شامل خوراکی هایی که تخم مرغ بخشی از اجزای تشکیل دھنده آن‌ها محسوب می‌شود، نیست. ولی اگر تخم مرغ را به شکل آب‌پز یا املت استفاده می‌کنید، به هیچ وجه نباید آن را برای وعده بعد گذاشته و مجددا گرم کنید.

۷ – کرفس

کرفس ھم مانند اسفناج و چغندر سرشار از نیترات بوده که درصورتی که مجددا گرم شود به نیتریت تبدیل می‌شود. اگر ھم مجبور ھستید که خوراکی که حاوی کرفس را مجددا گرم کنید، کرفس‌ھای آن را خارج کنید تا گرمای دوباره نبینند.

 

دوباره گرم کردن این ۷ ماده غذایی مضر و سمی است نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =

اینم جالبه

هفت درمان خانگی با سیب زمینی

هفت درمان خانگی با سیب زمینی سیب‌زمینی با نام علمی سولانوم تیوبروزوم از نظر گیاه‌شناسی به …