دلمه برگ با عدس قرمز یک غذای اصیل و لذیذ

698
دلمه برگ با عدس قرمز یک غذای اصیل و لذیذ
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/HNFWt

دلمه برگ با عدس قرمز یک غذای اصیل و لذیذ

دلمه یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ما ایرانی ها می باشد که معمولا کنار غذاهای دیگر سرو می شود و یا به تنهایی نیز لذت و احتشام خودرا دارد. دلمه از نادر غذاهایی می باشد که به صورت سرد نیز هواداران زیادی دارد. در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه دلمه برگ با عدس قرمز یک غذای اصیل و لذیذ را برایتان آورده ایم.

دلمه برگ با عدس قرمز

 

وسایل مورد نیاز :

پانصد گرم برگ انگور

برای وسایل داخل دلمه :

مواد مورد نیازمقدار
پیازدو عدد
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
عدس قرمز۱ لیوان
برنج آش۱ فنجان
بلغور۱ لیوان
رب۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل۱ قاشق غذاخوری
آب۱ فنجان
نمک،فلفل،فلفل قرمز ترکیه (پول بوبر)،نعناعمقداری
زیره ،ادویه تازهبه مقدار کم
دلمه برگ با عدس قرمز یک غذای اصیل و لذیذ
دلمه برگ با عدس قرمز یک غذای اصیل و لذیذ

برای تزئین :

ماست

کره حیوانی

فلفل قرمز ترکیه

نحوه تهیه

پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ میکنیم تا رنگش عوض شود.

رب را اضافه کرده و تف میدهیم تا بوی رب از بین برود و بعد عدس و برنج و بلغور را اضافه  کرده و ۴ دقیقه تف میدهیم.

بعد نمک و ادویه اضافه کرده و دو ونیم لیوان آب گرم اضافه کرده و با شعه کم به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم و بعد از پختن از روی اجاق برمیداریم.

برگ مو هارا به مدت ۴ دقیقه در آب گرم قرار میدهیم .

 مواد سرد شده را به مقدار یک قاشق مربا خوری داخل برگ ها قرار داده و تا میکنیم و داخل قابلمه میچینیم و بعد از تمام شدن روی برگ ها روغن زیتون ریخته وآّب را اضافه کرده و میذاریم تا نرم شدن کامل برگ ها با شعله کم بپزند.

بعد کره را در ظرفی آب کرده و فلفل قرمز ترکیه را اضافه کرده و تف میدهیم و سپس از روی اجاق برمیداریم.

در آخر دلمه ها را در ظرفی ریخته و روی آن را با ماست و کره آب شده تزئین میکنیم.

منبع :  elele

دلمه برگ با عدس قرمز یک غذای اصیل و لذیذ نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =