مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی اشتباهات رایج در پخت سبزیجات به همراه آموزش پخت صحیح آن

اشتباهات رایج در پخت سبزیجات به همراه آموزش پخت صحیح آن

0
1
339
اشتباهات رایج در پخت سبزیجات
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/14Dzb

اشتباهات رایج در پخت سبزیجات به همراه آموزش پخت صحیح آن

حتما شما هم در هنگام پخت سبزیجات بصورت بخارپز با مشکل پلاسیده شدن سبزیجات مواجه میشوید! درست است این اتفاقات برای بیشتر ما ممکن است بیفتد اما خوشبختانه با توصیه هایی که در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک به شما آموزش میدهیم می توانید از اشتباهات رایج در پخت سبزیجات جلوگیری نمایید و دقیقا مانند سرآشپزهای حرفه ای سبزی ها را بپزید. تنها کافی است اشتباهاتی که در این مطلب به آن میپردازیم را تکرار نکنید.

۱ – خرد کردن سبزیجات در اندازه های مختلف

شما می توانید سبزیجات گوناگونی مثل فلفل، هویج، کدو و قارچ را با هم یکجا بپزید ولی به شرطی که آن ها را به یک میزان خرد کرده باشید. چون در این حالت سبزی ها یک اندازه می پزند.

اشتباهات رایج در پخت سبزیجات
اشتباهات رایج در پخت سبزیجات

۲ – سرخ کردن سبزیجات در دمای پایین

در زمان سرخ کردن سبزیجات این عدد خوشمزه را به خاطر بسپارید: ۲۰۰ درجه سلسیوس. دمای پایین تر موجب می شود سبزیجات به خوبی سرخ و برشته نشوند. امکان دارد این درجه به نظر زیاد بیاید اما اگر قصد دارید سبزیجات کاملا سرخ شوند باید از این دما استفاده کنید.

اشتباهات رایج در پخت سبزیجات
اشتباهات رایج در پخت سبزیجات

۳ – بلانچ نکردن سبزیجات

علت این که کلم بروکلی آب پز شده شما هیچگاه به خوشمزگی و تردی کلم های رستوران نیست این است که کلم ها را بلانچ نمی کنید. بلانچ کردن به این صورت است که نخست سبزیجات را در آب جوش نیم پز می کنید سپس سریعا در آب یخ فرو می کنید تا شادابی و رنگ و تردی خود را از دست ندهند. حال می توانید آن ها را در فریزر بگذارید تا تازه بمانند و هر زمان که میل داشتید سرو کنید تنها کافی است که چند ثانیه آن ها را در ماهیتابه گرم کنید.

همچنین بخوانید :   غذاهایی که قبل از رابطه جنسی نباید مصرف شود

۴ – اشتباه در افزودن چاشنی

درصورتی که به مارچوبه ها بلافاصله قبل از سروش نمک بزنید آن طعم و خوشمزگی مطلوب را نخواهد داشت. درنتیجه توصیه میشود هر چه سریعتر زمانی که آن ها را برشته می کنید یا می پزید چاشنی بزنید.

اشتباهات رایج در پخت سبزیجات
اشتباهات رایج در پخت سبزیجات

۵ – روغن بیش از حد

سبزیجات در زمان پخت آب را جذب می کنند. درنتیجه هر چه در ماهیتابه باشد را به خود جذب می کنند که روغن هم بخشی از این موارد می شود. در زمان پخت سبزیجات تنها کافی است چند قطره روغن به آن اضافه کنید. سبزیجات در زمان پخت آب پس می دهند و ماهیتابه را مرطوب می کنند تا چیزی به آن نچسبد .

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + چهار =

اینم جالبه

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات کیک گاتوشا از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد…