خوردن این میوه ها احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد

390
احتمال حمله قلبی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/FsSGR

خوردن این میوه ها احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد

لوتئین یک ماده شیمیایی با شکل ظاهری، بلورهای جامد نارنجی-قرمز و آنتی‌ اکسیدان تشکیل دهنده تعدادی از مواد غذایی مانند سبزیجات برگ‌دار و تیره رنگ است. در این مطلب از مجله اینترنتی بیر کلیک شما را با میوه هایی که احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد آشنا می نماییم.

پژوهش های دانشمندان دانشگاه لینکوپینگ سوئد نشان می دهد این نوع سبزی ها علاوه بر آن که در کاهش بیماری های قلبی به طور خاص موثر هستند بلکه حتی در درمان تعدادی از بیماری ها بعد از تشخیص در بیمار مفید عمل می کنند. لوتئین یکی از ۷۰۰ نوع متفاوت از خانواده موسوم به کاروتنوئیدهاست که در حالت عادی و درطبیعت یافت می شوند. برخی از کارتنوئیدها درون بدن ما به ویتامین A تبدیل شده و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی، بینایی و پوست کمک می کنند. لوتئین همچون سایر کارتنوئیدها آنتی اکسیدان می باشد و درنابودسازی رادیکال های آزاد مضر مرتبط با سالمندی، التهاب و بیماری مفید هستند.

احتمال حمله قلبی
احتمال حمله قلبی

کاهش احتمال حمله قلبی

مشکلات قلبی از سال ها قبل با التهاب در ارتباط بوده اند؛ درنتیجه جای تعجبی ندارد خوارک و موادی با این ترکیب که ویژگی ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارند، نهایت تاثیر را بر این بیماری ها داشته باشند. همانطور که اطلاع دارید بیماری قلبی اصلی ترین دلیل مرگ و میر در جهان است و هر عاملی که این توانایی راداشته باشد سطح ابتلا به آن را کاهش دهد، بسیار حائز اهمیت است.

لوتئین اکثرا در سبزی های سبز پررنگ یا نارنجی؛ همچون اسفناج، آووکادو، جعفری، هویج، کلم بروکسل، کاهو، کلم برگ، نخود سبز و طالبی به میزان زیادی موجود می باشد. تعدادی از غلات مانند گندم و فریکه (گندم سبز برشته شده) نیز از سایر منابع غنی این ماده به حساب می آیند. دقت داشته باشید مصرف غذاهای خوراکی مملو از لوتئین برای دستیابی به نتایج آن کافی نیست. لوتئین از جمله موادی است که برای کسب نتیجه مناسب به چربی نیاز دارد و برای بهره مند شدن از جذب لوتئین توصیه می شود آن را با روغن های سالم و مفید در رژیم غذایی مصرف کرد.

همچنین بخوانید :   لاغری و کاهش سایز با این روش ها
احتمال حمله قلبی
احتمال حمله قلبی

آووکادو گزینه مناسبی برای جذب لوتئین است؛ زیرا لوتئین و چربی را یکجا دارد و درصد جذب آن را به صورت قابل توجهی افزایش می دهد. غیر از این، میوه ها و سبزی های سرشار از لوتئین می توانند به طور ویژه ای کاهش قدرت دید ناشی از سالمندی را نیز کاهش دهند. درشرایطی که داروهایی که درحال حاضر برای بیماری های قلبی تجویز می شوند؛ مانند کنترل کننده آنزیم تبدیل‌کننده آنژیوتانسین عوارض جانبی فراوانی مچون خستگی مفرط، سرفه، خارش پوست، قرمزی، بی حالی، درد قفسه سینه، ضربان نامنظم، ضعف و مشکلات تنفسی را به ارمغان می آورند.

خوردن این میوه ها احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

اینم جالبه

مواد ضروری برای تقویت استخوان ها و مفاصل و کاهش درد آنها

مواد ضروری برای تقویت و کاهش درد استخوان‌ها و مفاصل استخوان ها و مفاصل نقش مهمی در زندگی ا…