مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه

کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه

0
3
367
کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/aaOgD

کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه

در این غذا به جای اینکه از گوشت گاو یا گوسفند استفاده کنیم از گوشت مرغ استفاده کرده ایم و با مخلوط انواع ادویه ها یک کوفته بدون روغن و رژیمی خوشمزه را برایتان آماده کرده ایم. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه شوید تا طرز تهیه کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه را برایتان آموزش دهیم.

مقدار : برای ۴ نفر

مدت زمان اماده سازی : ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه
کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه

مواد لازم :

مواد مورد نیاز مقدار
سینه مرغ فیله ای ششصد گرم
پیاز تازه بزرگ یک عدد
آرد چهار قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نعنا یک چهارم بوته
جعفری یک چهارم بوته
زیره نیم قاشق مرباخوری
آویشن یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه نیم قاشق چای خوری

 

برای آماده سازی کوفته ها :

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون کافی می باشد.

کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه
کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه

نکته کلیدی :

سینه مرغ بدون استخوان روغن ندارد به خاطر همین برای اینکه بتوانید به کوفته های خودتان شکل بدهید از قبل با دست آغشته به روغن زیتون آن را روغنی کنید. در غیر اینصورت شکل دادن به کوفته ها سخت می شود.

نکته ای برای پخت :

روی کاغذ روغنی در فر نیز می توانید بپزید.

کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه
کوفته مرغ رژیمی و خوشمزه یک غذای مقرون به صرفه

طرز تهیه :

  • گوشت سینه های مرغ را جدا کنید و با کمک یک همزن به صورت چرخ کرده دربیاورید. می توانید با ضربات چاقوی تیز نیز آن ها را به صورت چرخکرده دربیاورد.
  • گوشت های چرخ کرده که آماده شده است را با تخم مرغ و آردو زیره و آویشن و نمک قاطی کرده و به صورت کوفته دربیاورید.
  • پیازتان را به صورت درشت درشت ببرید.نعنا و جعفری و گشنیز را خرد کنید.همه مواد خرد شده را از همزن عبور داده و درون ظرف بریزید.
  • همه مواد را تا زمانی که یکنواخت شود هم بزنید. و تکه هایی به اندازه درشتی گردو جدا کنیدو در دستتان شکل بدهید.و کوفته ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  • یک تابه با روغن خیلی کم و یا بدون روغن را داغ کنید و کوفته ها را تا زمانی که رخ شود و رنگش عوض شود سرخ کنید.

منبع : yemek

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =

اینم جالبه

طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی

طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی خاچاپوری یکی از خوراکی های محبوب ومشهور گرجستان است …