۷ جایگزین قند سفید با شیرین کننده های طبیعی

390
شیرین کننده های طبیعی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/iRI9V

۷ جایگزین قند سفید با شیرین کننده های طبیعی

تعداد زیادی از رژیم‌های غذایی سالم براساس حذف قند‍‌های تصفیه شده و بهرمند شدن از محصولات طبیعی و ارگانیک میباشد. تعداد زیادی از افراد با استفاده بیش از اندازه قند سفید و شکر مفاصل‌شان را به سوی نابودی هدایت می‌کنند. از بین رفتن مفصل‌ها یکی از چندین عارضه‌های استفاده بیش اندازه از قند سفید و شکر میباشد.در این مطلب شما را با ۷ جایگزین قند سفید شیرین کننده های طبیعی آشنا مینماییم.

۱ – شربت افرا

این شربت طلایی رنگ که از شیره درخت افرا بدست می آید دارای عطر و طعم متفاوتی است که بسیاری از افراد آن را دلپذیر و اعتیادآور توصیف کرده‌اند. شربت افرا کاملا طبیعی و حاوی تعدادی از مواد معدنی مانند پتاسیم، سدیم و مس است. این افزودنی خوشطعم را به راحتی میتوانید جایگزین قند و شکر کنید.

شیرین کننده های طبیعی
شیرین کننده های طبیعی

۲ – شهد آگاو

جانشینی فوق العاده برای شکر و ایده آل برای تغذیه سالم مخصوصا برای افراد دیابتی است. مغز گیاه آگاو حاوی ساکارین است و زمانی که پوست آن کنده شود آن را می‌توان مصرف کرد، شیرین و مغذی ولی نسبتا فیبری است. شهد آگاو قند خون را متعادل کرده و کلسترول خون را کاهش می‌دهد و حاوی مقادیر زیادی کلسیم و منیزیم است و همچنین برای چربی سوزی بسیار مفید است.

۳ – شکر نخل نارگیل

این شیرین کننده از شیره‌ نارگیل بدست می آید. قند با گرما دادن شیره‌ نارگیل تا وقتیکه آب آن تبخیر شود، تهیه می‌گردد. پس از فرآوری، شکر بدست آمده دارای رنگی قهوه ای و طعمی شبیه به شکر قهوه‌ای است و می‌تواند جایگزین شکر در هر دستور غذایی استفاده شود. قند نخل نارگیل از بابت کالری و کربوهیدرات‌ها همانند با قند نیشکر معمولی است. شکر نخل نارگیل، انرژی را افزایش داده و قند خون را متعادل میکند. آهن و منیزیم فراوان در آن موجود است و به عنوان یک جایگزین ایده آل قند و شکر شناخته شده است.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه مربای زردآلو درسته و نکات تغذیه ای آن
شیرین کننده های طبیعی
شیرین کننده های طبیعی

۴ – مالت برنج

مالت برنج شیرین کننده‌ای مناسبی است که از نشاسته موجود در برنج قهوه‌ای با آنزیم‌های طبیعی ایجاد می‌شود.مالت برنج قهوه‌ای مانند عسل و آگاو شیرین نیست ولی جاوی فروکتوز، گلوتن و گندم آزاد است که موجب میشود یکی از ایده آل ترین جایگزین‌های قند و شکر برای فرد مصرف کننده به حساب آید. شیرین‏ کننده‌‏ای غلیظ با طعمی ملایم بوده که در پخت و پز و نوشیدنی‌ها بسیار کاربرد دارد.

۵ – عسل

یکی از شیرین ترین و پرطرفدارترین انتخاب‌ها در این فهرست عسل است. قند طبیعی و طعم شیرین آن موجب شده است تا یکی از موادغذایی پرطرفدار و سرشار از خاصیت شناخته شود. عسل برای سلامتی بسیار حائز اهمیت است. آنزیم‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در عسل و همچنین خاصیت ضدمیکروبی، ضدباکتری بودن آن برای همگان ثابت شده است. علاوه بر آن عسل سرشار از آنتی اکسیدان بوده و یکی از بهترین ها برای جایگزینی قند و شکر به حساب می آید.

شیرین کننده های طبیعی
شیرین کننده های طبیعی

۶ – شربت مالت جو

همانند مالت برنج قهوه‌ای است که بوسیله آنزیم‌های نشاسته به قند طبیعی تبدیل می‌شود. این شربت حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و همچنین منبع غنی از فیبر میباشد. این شربت، به خاطر ویژگی‌های آنزیمی، قدرت طعم دهندگی، رنگ و ارزش تغذیه‌ای آن ، در کشور گوناگون موارد استفاده فراوانی دارد. کاربرد مالت جو در صنایع گوناگون غذایی هچون قنادی‌ها، در تهیه بیسکویت، انواع کارامل، شیرینی و در تولیدات سرکه، غلات صبحانه‌ای ، بسیاری از انواع نوشابه‌ها و شیرهای آشامیدنی مانند شیر کاکائو، در نانوایی، غذای کودک و بعنوان مکمل‌های تقویتی و غذایی است.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه دسر بیسکوییتی عصر پاییزی یخچالی

۷ – شیرین برگ

یکی از مشهورترین قندهای طبیعی محسوب می‌شود و دلیل این موضوع صفر کالری بودن این برگ است، شیرین‌برگ مناسب مناطق جنوبی ایران یا کشت گلخانه‌ای است. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۷۰ تا ۳۰۰ برابر سایر گیاهان قندآور مانند نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن حدود ۱۵۰ برابر آنهاست. بیماران مبتلا به قندخون به راحتی میتوانند بدون هیچ دغدغه‌ای از این گیاه بعنوان شیرین کننده و طعم کننده استفاده کنند.

۷ جایگزین قند سفید با شیرین کننده های طبیعی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 5 =

اینم جالبه

معجزه زیبایی و شادابی پوست با عسل درمانی

معجزه زیبایی و شادابی پوست با عسل درمانی معجزه زیبایی و شادابی پوست : عسل ماده‌ای شیرین و …