مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین

شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین

0
3
1,430
شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/wOOLP

شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین

شربتی مخصوص برای ماه رمضان که تشنگیتان را رفع خواهد کرد و قند خون شما را تنظیم خواهد کرد، هضم و فعالیت دستگاه گوارشی شما را به تنظیم خواهد انداخت.از زمان عثمانی تا به الان یکی از بزرگترین میراث های باقی مانده برای ما شربت ها می باشد.شربت هایی که رنگ و مزه ی آن ها هیچگاه از بین نمی رود و از یاد هیچکس نمی رود.شربت های مخصوص ماه رمضان از رنگ و میوه های تازه و ادویه ها و پودرهایی تشکیل می شوند که طعم آن ها را از شربت های دیگر متمایز می کند. در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین را برایتان آورده ایم.

شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین
شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین

گیلاس ، زرد آلوی خشک شده و یا انگور ؟ دیگر چه می خواهید؟

مقدار : برای پنج نفر

مدت زمان آماده شدن : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین
شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیاز مقدار
آب شش لیوان
خاک قند سه چهارم لیوان
گیلاس یک لیوان
زرد آلوی خشک ده عدد
انگور خشک یک لیوان
چوب دارچین یک عدد
میخک شش عدد

 

نکته کلیدی :

در هنگام تهیه این شربت فقط مجبور نیستید که ازاین نوع میوه ها استفاده کنید . بر اساس ذائقه و علاقه خودتان می توانید از انواع دیگر میوه ها استفاده کنید.همچنین در هنگام استفاده از گیلاس نیز می توانید از گیلاس تازه و یا گیلاسی که از قبل فریز کرده اید و یا دانه هایشان را جدا کرده اید استفاده کنید.به این نکته دقت کنید فقط که میوه های شما زده نداشته باشد و یا خراب نباشند.و حتما در آب زیاد و خیلی با دقت میوه ها را بشویید و آبشان را به طور کامل گرفته و بعد استفاده کنید.

همچنین بخوانید :   شربت قرمز رنگ مخصوص روزهای تابستانی
شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین
شربت ماه رمضان شربتی از دیار بهشت تا زمین

طرز تهیه :

  • ظرف بزرگی را پر از آب کنید سپس زنجفیل تازه ای را که پوست آن را گرفته اید و میخک و چوب های دارچین را به آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
  • به آبی که به صورت جوش درآمده است خاک قند را اضافه کنید و به هم بزنید.انگور های خشک و زردآلو خشک هایی که چوب آن ها را جدا کرده اید را به آب اضافه کرده و بگذارید تا ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
  • و در آخر گیلاس های تازه را اضافه کرده و بگذاید تا ۲ یا ۳ دقیقه دیگر بجوشد.
  • شربتی را که از روی گاز برداشته اید را برای اینکه ولرم شود در دمای اتاق بگذارید تا بماند.چوب دارچین ، میخک و زنجبیل تازه را از داخل آن بیرون بیاورید.
  • شربتی که ولر شده است را از صافی گذر دهید تا تخم های آن گرفته شود و بعد از آن شربت را داخل پارچی ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود و بعد نوش جان کنید.

 

منبع : http://yemek.com/tarif/ramazan-serbeti

 

به اشتراک بگذارید...
  • شربت قرمز رنگ مخصوص روزهای تابستانی

    شربت قرمز رنگ مخصوص روزهای تابستانی

    شربت قرمز رنگ مخصوص روزهای تابستانی تابستان فصل انواع و اقسام شربت ها می باشد. شربت هایی ک…
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 10 =

اینم جالبه

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ فیله های مرغی که به صورت ریز خرد شده و کبابی می شون…