سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان

518
سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/O3Kj1

سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان

سوپی مخصوص از سرزمین ترک ها که یک قدمت هزار ساله دارد.سوپ ازوگلین از برکت خاصی برخوردار است و هم منبع مواد مغذی می باشد و هم لذت خاص خودش را دارد و همچنین خیلی ساده می باشد.و هم چنین به عنوان سوپی هست که سر این سوپ رستوران های ترک با هم رقابت دارند.در مقابل بیماری ها از شما با تمام وجودش مراقبت می کند و اگرمریض شدید برای خوب شدنتان کل جان خود را فدا می کند. در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان را برایتان می آوریم.

سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان
سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان

مقدار : برای ۶ نفر

مدت زمان آماده سازی :۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۴۵ دقیقه

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیازمقدار
عدس قرمزدو فنجان
برنجدو قاشق غذاخوری
بلغوردو قاشق چای خوری
کرهیک قاشق غذاخوری
آب داغشش لیوان
نعنایک قاشق مربا خوری
نمکیک قاشق مرباخوری
پیازیک عدد
رب فلفلیک قاشق مرباخوری
سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان
سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان

برای سرویس :

آب لیمو به اندازه نصف لیمو کافی می باشد و یک قاشق مربا خوری فلفل قرمز نیز کنار بگذارید.

نکته ای برای پخت :

برای اینکه سوپتان دانه دانه نشود می توانید ابتدا سوپتان را از همزن برقی بگذرانید و بعد از آن سرویس کنید.

سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان
سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان

طرز تهیه :

  • آب داغ را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید.عدس قرمزی که شسته اید را با برنج و بلغور و نمک در قابلمه بریزید.
  • نزدیک به ۳۵ دقیقه و تا زمانی که عدس ای قرمز شما نرم شود آن ها را بپزید.
  • پیاز را پوست بکنید و به صورت مکعب های کوچک خرد کنید . کره را در یک ظرف سس داغ کنید و پیازها را در آن تفت دهید و بعد از اینکه سرخ شدند به آن ها رب فلفل را اضافه کرده و نزدیک به دو دقیقه دیگر تفت دهید.
  • نعنا را اضافه کنید و بعد از تفت دادن سس پیاز دار را از روی شعله بردارید.
  • سس ها را به سایر موادی که در حال پخت هستند اضافه کنید و بعد از اینکه هم زدید نزدیک به ده دقیقه دیگر بگذارید تا سوپ شما آماده شود.
  • آب لیمو و فلفل قرمز را اضافه کنید و سوپتان را سرویس کنید.

منبع : yemek

سوپ ازوگلین ارمغانی از سرزمین ترک ها به جهان نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + پانزده =