مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری

بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری

0
1
454
بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/tbBQx

بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری

همه ما بورک پنیری را دوست داریم اما اینبار یک نوع متفاوت از بورک پنیری را برایتان آورده ایم.داخل این بورک از گوجه فرنگی و فلفل های رنگی پر شده است.تخم مرغ نیز پنیرها را در آغوش خود گرفته و به لذت این بورک پنیری لذت دیگری نیز افزوده است.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری را برایتان آورده ایم.

بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری
بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری

این نوع بورک ها جای مخصوصی در پیش غذاهای سفره افطار خانم های هنرمند دارند. با آماده کردن این بورک که هم ساده است و هم وقت زیادی از شما نمی گیرد برای سفره افطار خودتان نوعی تفاوت را بیافرینید و هنرمند بودنتان را بار دیگر ثابت کنید.

اگر یک فنجان چای دم کرده نیز در هنگام اذان کنار این بورک برای مهمانانتان بگذارید دیگر به سلیقه و ذائقه شما حرفی نمی توان گفت…

برای آماده کردن بورک پنیری مخصوص پیش غذای سفره افطار با ما همراه شده و به آشپزخانه بیایید …

مقدار : ۴ عدد

مدت زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه

بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری
بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیاز مقدار
خمیر آماده دو عدد
پنیر کشکی سیصد گرم
پنیر پیتزا رنده شده نیم لیوان
گوجه فرنگی متوسط یک عدد
فلفل زرد دلمه ای یک عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد
روغن آفتابگردان سه قاشق غذاخوری
ماست یک قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه سه قاشق غذاخوری

 

همچنین بخوانید :   طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه

برای سرویس :

جعفری نیم بوته کافی می باشد.

نکته کلیدی :

بورک های خود را هنگام پختن حتما تند تند برعکس کنید تا خوب بپزد و همچنین برای اینکه داخل بورک شما آب نیاندازد حتما آب گوجه فرنگی ها را بگیرید و بعد به بوک اضافه کنید تا بورک شما آب نیاندازد.

بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری
بورک پنیری با گوجه فرنگی پیش غذای اصیل افطاری

نکته ای برای پخت :

به بورک خود می توانید بر اساس ذائقه خودتان سبزی نیز بزنید و هم چنین می توانید از انواع ادویه هایی که دوست دارید نیز استفاده کنید و به بورک خود بزنید و یا اینکه می توانید بورک خودتان را در فر نیز بپزید.

طرز تهیه :

  • برای اینکه مواد داخل بورک خودتان را آماده کنید گوجه فرنگی هایی را که پوستشان را کنده اید به صورت مکعب های کوچکی خرد کنید .فلفل دلمه ای زرد را از وسط نصف کنید و دانه های آن را دربیاورید و بعد به اندازه مکعب های گوجه فرنگی که خرد کرده اید آن ها را نیز خرد کنید.
  • پنیر کشکی خود و پنیر پیتزای رنده شده و گوجه فرنگی و فلفل دلمهای و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه خود را داخل ظرف ریخته و به هم بزنید.
  • خمیرهای آماده ای را که باز کرده اید از وسط به دو نیم تقسیم کنید . روغن آفتابگردان و ماست را داخل یک ظرف به هم بزنید و روی خمیر آماده خود را از این ماده بزنید.
  • مواد داخل بورک را به وسط این خمیرهای آماده بریزید و از بیرون به سمت داخل کم کم مثل لوله بپیچانید .
  • بورک های خودتان را با روغنی که مانده رویش را کمی بمالید و در تابه ای که از قبل داغ کرده اید بریزید.
  • در حرارت متوسط بورک هایتان را تند تند برعکس کنید و تا زمانی که کمی سرخ شود ادامه دهید زمانی که احساس کردید پنیرتان آب شده است آن زمان دست از سرخ کردن بردارید.
  • بورک هایی که پخته اید را داخل ظرف سرویس بکشید و برای اینکه مواد داخل آن آماده شود از وسط نصف کنید و با جعفری تزئین کرده و سرویسش کنید.
همچنین بخوانید :   طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه

منبع : http://yemek.com/tarif/peynirli-borek

به اشتراک بگذارید...
  • طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه

    طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه

    طرز تهیه بورک ترک فوری و خوشمزه در ماهی تابه برای دانشجویان و همچنین افراد تنبل که غذا درس…
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =

اینم جالبه

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ فیله های مرغی که به صورت ریز خرد شده و کبابی می شون…