مجله اینترنتی بیر کلیک عمومی سرگرمی و دانستنی ها بهترین روش پخت قارچ جهت حفظ ویتامین های آن

بهترین روش پخت قارچ جهت حفظ ویتامین های آن

0
2
698
بهترین روش پخت قارچ
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/N86R5

بهترین روش پخت قارچ جهت حفظ ویتامین های آن

قارچ یکی از انواع سبزیجاتی است که علاوه بر فواید فراوان طعم بسیار خوشمزه ای هم دارد. خرید قارچ کار بسیار دشواری نیست ولی چند نکته مهم و ریز به شما کمک می کند قارچ  های باطروات و باکیفیتی را خریداری کنید. در این مطلب از مجله اینترنتی بیرکلیک شما را با نکات خرید قارچ و بهترین روش پخت قارچ جهت حفظ ویتامین های آن آشنا می نماییم.

ترفندهای خرید قارچ

۱ – در زمان خرید به زیر کلاهک دقت و قارچ‌هایی را انتخاب کنید که تیغه‌های لامل آن بصورت کامل بسته باشد. در هنگام خرید قارچ دقت داشته باشید كه بافت آن سفت و محكم، رنگ آن یكدست و بدون لكه و لایه كلاهك لجز و چسبناك نباشد. اگر تیغه‌های زیر كلاهك از همدیگر فاصله داشته و باز شده باشد، حاکی از كهنگی قارچ است.

بهترین روش پخت قارچ
بهترین روش پخت قارچ

۲ – از انتخاب قارچ های تغییر حالت داده، صدمه دیده، ترک خورده و دارای لکه اجتناب کنید.

۳ – پس از اتمام خرید ،قارچ ها را از بسته بندی خود خارج کنید . چون که قارچ ها درون بسته بندی آب جذب می‌کند و سیر فاسد شدن آنها افزایش پیدا میکند. قارچ‌ها را از بسته بندی خارج کرده و برروی آنها یك حوله یا دستمال كاغذی بکشید و درون یخچال قرار دهید. دقت داشته باشید قارچ تركیبی یكپارچه است و اگر پایه آن خراب یا جدا شود زودتر خراب خواهد شد. در اثرخیس كردن قارچ هم، ویتامین‌های مخلوط در آب آن خارج و بی‌فایده خواهد شد.

همچنین بخوانید :   تاثیرات شگفت انگیز شیر بر روی سلامتی انسان

۴ – ماکزیمم زمانی که میتوانید قارچ را در یخچال نگهداری کنید ۴  روز میباشد

۵ – تا وقتی که قصد استفاده یا پختن قارچ ها را ندارید از شستن آنها اجتناب کنید.

بهترین روش پخت قارچ

در آب پختن قارچ موجب از بین رفتن ویتامین‌های گروه B و C قارچ می شود. پخت بلندمدت هم بر تراكم و سفتی الیاف قارچ می‌افزاید و سرخ كردن بیشتر از شش دقیقه قارچ در روغن داغ نیز آن را دیرهضم و پركالری می‌كند. كباب كردن بهترین روش پخت قارچ است.

بهترین روش پخت قارچ
بهترین روش پخت قارچ

در زمان كباب كردن، قارچ را در نزدیکی گرما خیلی شدید نگذارید. قارچ را در فاصله یک بند انگشت نزدیک شعله های آتش نگه دارید و هر طرف را به مدت كوتاهی حرارت دهید. حرارت مستقیم گاز خانگی یا زغال کباب می‌تواند قارچ را سمی كرده و از ارزش تغذیه‌ای آن بكاهد.

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط بارانا
بارگذاری بیشتر در سرگرمی و دانستنی ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 7 =

اینم جالبه

سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا سلام الله

سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا سلام الله نخستین روز ذى حجه ( آخرین ماه قمری ) سالروز ا…