مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون

کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون

0
0
کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/WtnOd

کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون

یکی از پرطرفدارترین غذاهای سبک و مخصوص تابستانی کدو تنبل است.بر حسب علاقه تان می توانید به برنج اضافه کنید و یا اگر دوست داشتید می توانید از نعناع خشک هم کمک بگیرید.با گوجه فرنگی تازه می توانید لذت اصیلی به این غذا بدهید و یا اگر نشد می توانید رب اضافه کنید.با شوید تازه و ماست نیز می توانید یک لذت غیر قابل گذشت به این غذا بدهید.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون را برایتان آورده ایم.گفتنیست که این غذا کالری کمی دارد و مخصوص رژیمیست.

کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون
کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون

مقدار : ۴ نفره

زمان آماده سازی :۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۳۵ دقیقه

 

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیاز مقدار
کدو تنبل ۵ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی یک عدد بزرگ
نرب فلفل نیم قاشق مربا خوری
رب فلفل نیم قاشق مربا خوری
برنج ۲ قاشق غذاخوری
آب داغ ۲ لیوان
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل نیم قاشق چای خوری
نعنا نیم قاشق مربا خوری
کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون
کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون

برای سرویس :

نیم بوته شوید

 

نکته کلیدی :

برای اینکه غذایتان آب نیاندازد از قسمت تخم دار استفاده نکنید. همچنین می توانید کدوها را به صورت هلالی ببرید تا به صورت تک ردیف داخل قابلمه بچینید و بپزید.

 

نکته پخت :

بهتر است به جای رب از گوجه فرنگی تازه و رنده شده استفاده کنید و هم چنین می توانید به جای برنج از بلغورنیز استفاده کنید و یا ساده بپزید.

کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون
کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون

طرز تهیه :

  • بعد از اینکه کدوها را شستید پوست آن را بکنید و به صورت طولی به چهار قسمت تقسیم کرده و سپس به صورت درشت قطعه قطعه کنید.
  • پیاز و سیر را به صورت درشت قطعه قطعه کنید. پوست گوجه را بکنید و به صورت مکعب شکل قطعه قطعه کنید.
  • روغن زیتون را داخل یک طرف گود ریخته و سرخ کنید و سپس سیر و پیاز را داخل آن بریزید و تفت دهید
  • رب فلفل و گوجه فرنگی ها را اضافه کرد در حرارت کم به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید.
  • کدوها را به قابلمه اضاه کرده و آب ا هم بریزید و نمک و فلفل را رویش بچرخانید و بگذارید تا بپزد
  • بعد از این مرحله برنجی که آبکشی کرده اید را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزد.
  • بعد از اینکه برنج هم پخته شد ،نعنا خشک را اضافه کنید و گاز را خاموش کنید.
  • بعد از اینکه غذا به دمای اتاقتان رسید شوید را اضافه کرده . سرویس کنید.

منبع : http://yemek.com/tarif/kabak-yemegi/#.WR3UMDolHIU

کدوی تنبل غذایی برای عاشقان به روغن زیتون نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + سیزده =