مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری

پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری

0
3
پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/EmtZ2

پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری

یکی از زیبایی های دیگر ماه رمضان به خاطر پیده ی مخصوصی هست که سالی فقط یک ماه آن هم در ماه مبارک رمضان می توانیم بخوریم. به پیده مخصوص ماه رمضان که کل افراد خانه را سر یک سفره جمع می کند می توانیم در تمام ماه ها دسترسی داشته باشیم.یعنی در خانه نیز امکان پخت آن وجود دارد که با پیده مخصوصی که از فرهای مغازه ها بیرون می آید هیچ فرقی ندارد. تنها نکته پخت آن در مایه می باشد.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری را برایتان آورده ایم.

پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری
پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری

با ما همراه باشید تا پیده ماه رمضان که همه را سر یک سفره جمع می کند با یک روش ساده و خوشمزه بپزیم.

پیده ماه رمضان و همراه آن کره و پنیر چه لذتی دارد… مخصوصا اگر در هنگام سحر باشد و کنار آن مربا هم سر سفره باشد. هم سر افطار و هم هنگام سحر پیده ماه رمضان بهترین گزینه برای سیر شدن و سیر ماندن است.

مقدار : یک عدد

مدت زمان آماده سازی : سی دقیقه

مدت زمان پخت : سی دقیقه

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیاز مقدار
بسته مخمر فوری نیم پاکت یا پنج گرم
خاک قند نیم قاشق مربا خوری
آب ولرم یک لیوان
نمک یک قاشق چای خوری
آرد سه لیوان
پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری
پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری

برای روی پیده :

مواد مورد نیاز مقدار
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
ماست نیم قاشق غذاخوری
آب یک قاشق غذاخوری
زیره یک قاشق غذاخوری

 

نکته کلیدی :

ورز دادن را باید تا حداقل ده دقیقه ادامه دهید و مایه را شکل دهید.

نکته ای برای پخت :

برای ایکه بتوانید پیده ی نرمتری را داشته باشید مخلوط مایه را با شیر ولرم حاضر کنید و به خمیر خود یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان نیز بزنید.

پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری
پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری

طرز تهیه :

  • مخمر را با خاک قند مخلوط کرده و در آب ولرم قاطی کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا مایه فعال شود.
  • کم کم آرد و نمک را اضافه کنید و تا زمانی که خمیر جمع شود به مدت ده دقیقه آن را مدام ورز دهید.
  • خمیری را که به ظرفی تمیز انتقال دادید را رویش را با یک دستمال تمیز بپوشانید و سی دقیقه د دمای اتاق نگه دارید تا خودش را بگیرد.
  • زرده تخم مرغ و روغن و ماست را در ظرفی کوچک مخلوط کنید.
  • خمیری را که خودش را گرفته در ظرف فری که روی آن را کاغذ روغنی گذاشته و کمی نیز آرد را به روی آن ریخته اید پهن کنید و دستتان را آغشته به مخلوط تخم مرغی کنید و خمیرتان را اینگونه باز کنید.
  • روی خمیر را با چاقو و بدون اینه زیاد فشار دهید شکل هایی را ایجاد کنید.
  • پیده ای که فرم مخصوص خودش را گرفته است برای بار دوم در سینی فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا بماند.
  • زرده تخم مرغ را روی مایه پیده بمالید و زیره را نیز روی آن بریزید.در فری که از قبل در دمای ۲۰۰ درجه گرم کرده اید پیده خود را تا زمانی که روی آن سرخ شود و پف کند بپزید.
  • پیده ای که در فر پخته شده را به دلخواه خود رویش را کمی آب بپاشید و بعد از اینکه با پارچه ای تمیز پوشاندید تا وقتی که داغی اول آن از بین برود نگه دارید و بعد تکه تکه کرده و سرویس کنید.

 

منبع : http://yemek.com/tarif/ramazan-pidesi

پیده ماه رمضان پایان حسرت یازده ماه دوری نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 12 =