پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی

634
پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/X7wgX

پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی

با لذت خامه و قارچ و ریحان در این ماکارونی یک طعم به یاد ماندنی را تجربه خواهید کرد. با اینکه این غذا کالری زیادی دارد ولی به امتحان کردنش میارزد.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی را برایتان آورده ایم.

پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی
پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی

یک بشقاب ماکارونی با بخاری که از رویش بلند می شود در انتظارتان نشسته است، تنهایش نگذارید…

مقدار: برای ۴ نفر

مدت زمان آماده سازی:  ۱۵ دقیقه

مدت زمان پختن: ۲۰ دقیقه

پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی
پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی

مواد لازم :

مواد مورد نیاز مقدار
ماکارونی لوله ای یک بسته
آب ۸ لیوان
روغن زیتون ۱قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای سس قارچ روی ماکارونی :

مواد مورد نیاز مقدار
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
قارچ سیصد گرم
خامه یک لیوان
شیر نیم لیوان
ریحان ۴ برگ
سیر دو حبه
نمک یک قاشق چای خوری
دانه فلفل قرمز تازه نیم قاشق
پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی
پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی

هنگام سرو :

۴ قاشق پنیر رنده شده پارسمان را روی ماکارونی بریزید.

 

نکات کلیدی :

برای اینکه سس بهتر جذب ماکارونی شود بعد از آبکشی صبر نکنید تا کامل آب آن کشیده شود.

 

توصیه ای برای پخت :

بر حسب علاقه خودتان می توانید به سس آماده شده جوز هندی نیز اضافه کنید.

پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی
پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی

دستور تهیه :

  • درون یک قابلمه گود آب بریزید و نمک و ورغن زیتون را به آن اضافه کنید.
  • پنه پاستا را به آب اضافه کنید تا پخته شدنش ۷ تا ۸ دقیقه صبر کنید.
  • برای آماده کردن سس خامه ای در ابندا قارچ ها را خرد کنید و سیر ها را با پشت چاقو به آرامی له کرده و به آن اضافه کنید و بعد ریحان ها را به صورت خیلی نازک ببرید و اضافه کنید
  • روغن زیتون را در ماهیتابه داغ کنید و بعد قارچ ها را به آن اضافه کنید برای اینکه قارچ ها آب نیاندازد روی حرارت زیاد ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
  • بعد از اینکه خامه را اضافه کرده نیز در حرارت ملایم ۲ دقیقه خامه را با سس ها تفت دهید.
  • ماکارونی پخته شده را بعد از آبکشی بدون معطلی به سس اضافه کنید و تفت دهید.
  • شیر و کره و نمک و فلفل را نیز به ماکارونی اضافه کنید و ۲ دقیقه روی حرارت نگه دارید
  • برای اینکه خامه بریده نشود پنیر پارسمان را زودتر اضافه کنید و تقدیم عزیزانتان کنید.

منبع : http://yemek.com/tarif/kremali-mantar-soslu-penne-makarna

 

پنه پاستا طعمی متفاوت با سسی به یاد ماندنی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − دوازده =