پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها

460
پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/Lflhe

پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها

در فرهنگ ما آسیای ها نان شیرین جایگاه ویژه ای دارد . مخصوصا پان کیک که برای صبحانه به همراه پنیر و زیتون یک لذت به یاد ماندنی را به همراه دارد. طرز تهیه پانکیک خیلی ساده می باشد. تخم مرغ، آرد و پیکینگ پودر ، خاک قند و شیر و روغن آفتابگردان همه اینها مواد اساسی و تشکیل دهنده این پانکیک هستند.میبینید که با چه مواد ساده ای درست می شود. در هنگام سرویس نیز تکه های میوه و سس شکلاتی و سایر سس های رنگی و خوشمزه نیز در کنار این پان کیک خیلی جذاب می شود. در این بخش از مجله ایترنتی بیرکلیک طرز تهیه پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها را برایان آورده ایم.

پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها
پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها

برای کسانی که کل هفته از کار و استرس خسته شده و روز جمعه خود را به با ی صبحانه محتشم جشن می گیرند این پان کیک بهترین گزینه می باشد.

تعداد : ده عدد

مدت زمان آماده شدن : بیست دقیقه

مدت زمان پخت : بیست دقیقه

 

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز مقدار
تخم مرغ دو عدد
پودر قند سه قاشق غذاخوری
آرد یک و نیم لیوان
شیر یک لیوان
روغن آفتابگردان یک قاشق غذا خوری
پکینگ پودر یک پاکت
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل یک قاشق چای خوری

 

برای پخت :

دو قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان کافیست.

پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها
پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها

برای سرویس :

سه قاشق غذا خوری عسل کافی می باشد.

 

نکته کلیدی :

در هنگام به هم زدن مواد از همزن استفاده نکنید و با قاشقی چوبی تا زمانی که گلوله های آرد از بین برود به هم بزنید.در غیر این صورت خمیرتان سفت می شود.بعد از اینکه ظرفتان را با روغن چرب کردید روغن اضافه آن را با دستمال کاغذی بردارید.بعد از اینکه ظرفتان را چرب کردید پان کیک را داخل ظرف بریزید و سعی کنید از هر دو طرف سرخ کنید.

 

نکته ای برای پخت :

سعی کنید پان کیک های شما به یک اندازه باشند. می توانید از قالب هایی که وسطشان تو خالیست استفاده کنید. چون پان کیک های شما به نوبت آماده می شوند اضافه کردن شیری که به دمای اتاق رسیده باعث پف کردن زیاد آن می شود . سعی کنید به جای شیر از کفیر استفاده کنید.

پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها
پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها

طرز تهیه :

  • آرد الک شده و پکینگ پودر و وانیل را در یک ظرف بیزید و با هم مخلوط کنید.به ترتیب خاک قند و نمک و شیر و روغن آفتابگردان و تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید.
  • همه مواد را ا وقتی کاملا یک دست شوند به هم بزنید.
  • برای پخت اولین پان کیک قالبتان را چرب کنید و یک فنجان از مواد را برداشته و داخل قالبتان بریزید.
  • شعله گاز را کم کنید و پان کیک را تا زمانی ک روی آن حباب ببندد بپزید.و بعد پان کیک را برعکس کنید و طرف دیگرش را نیز بپزید.
  • و قالب پان کیک رابرای هر بار پخت پان کیک دوباره چرب کنید.
  • پان کیک ها را در ظرف مخصوص سرویستان بریزید و روی آن عسل بریزید و سرویس کنید.

 

منبع : http://yemek.com/tarif/pancake

پان کیک نان شیرین و خوشمزه مخصوص آسیایی ها نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =