طرز تهیه کیک یزدی به همراه آموزش تصویری

270
طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی به همراه آموزش تصویری

پخت کیک یزدی یکی از هنرهای اغلب خانم های ایرانی است که ترجیح می دهند در منزل این نوع کیک خوشمزه را بپزند و به کمک ان از مهمان ها پذیرایی کنند. در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک یزدی آشنا نماییم. با ما همراه باشید!

طرز تهیه کیک یزدی و پخت آن بسیار راحت و دلنشین است و می توان با کمترین امکانات آن را به بهترین شکل تهیه نمود. قبل از پرداختن به چگونگی تهیه این کیک خوشمزه، ابتدا وسایل و مواد موردنیاز برای تهیه کیک را معرفی میکنم.

مواد لازم کیک یزدی

مواد لازممقدار
آرد۳۰۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
ماست۱۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
گلابیک قاشق غذاخوری
هل ساییده شدهیک قاشق مربا خوری
روغن مایع۱۸۰ گرم

طرز تهیه کیک یزدی

۱ – ابتدا تخم مرغ و ماست و گلاب و شکر و روغن مایع را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم و به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم

طرز تهیه کیک یزدی
طرز تهیه کیک یزدی

۲ – حال آرد و هل و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و یکبار الک میکنیم

طرز تهیه کیک یزدی
طرز تهیه کیک یزدی

۳ – بعد مواد مخلوط تخم مر غ را کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم

طرز تهیه کیک یزدی
طرز تهیه کیک یزدی

۴ – سپس کاغذ های مافین را داخل قالب ها میگذاریم و مواد را تا نصف کاغذ ها میریزیم

طرز تهیه کیک یزدی
طرز تهیه کیک یزدی

۵ – حال یک چاقو را در روغن میزنیم و روی مواد ریخته شده در قالب با چاقو علامت + میکشیم

همچنین بخوانید :   طرز تهیه کشک کدو غذای محلی استان کرمان
طرز تهیه کیک یزدی
کیک یزدی

۶ – کیک ها را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم اگر بعد از پخت کیک خواستید روی کیک کمی برشته شود به مدت ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید

طرز تهیه کیک یزدی
کیک یزدی

کیک یزدی ها آماده هست. ین مقدار مواد نزدیک ۲۰ تا کیک یزدی به شما میدهد.

طرز تهیه کیک یزدی به همراه آموزش تصویری نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ 2

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 9 =

بررسی

طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی دولایه یک عصرانه ویژه

طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی دولایه یک عصرانه ویژه در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی بیرکلیک ق…