طرز تهیه پیتزا مارگاریتا شام ایده آل رژیمی و خوشمزه

406
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/inYjs

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا شام ایده آل رژیمی و خوشمزه

پیتزا مارگاریتا از انواع سالم پیتزا است که می‌توانید به سادگی در خانه بپزید. مواد استفاده شده در این پیتزا کمک می‌کند پس از خوردن یک وعده، بصورت کامل سیری بلند مدتی داشته باشید. دلیلش به کارگیری فیبر و پروتئین به میزان بالا است. در انتخاب غذا‌ها دائما درشت مغذی‌ های استفاده شده را در عقیده بگیرید و غذایی را انتخاب کنید که میزان متعادلی از هر کدام را داشته باشد. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید تا شما را با طرز تهیه پیتزا مارگاریتا آشنا نماییم.

مواد اولیه پیتزا مارگاریتا

مواد اولیهمقدار
آرد نان قوی۳۵۰ گرم
مخمّر فوری۱ ق چ
نمک۱ ق چ
روغن زیتون۲ ق چ
پوره گوجه فرنگی یا رب۱۰۰ میلی لیتر
ریحان تازهنصف پیمانه
سیر خرد شدهدو حبه
پنیر موزارلا خرد شده ۱۳۵ گرم
پنیر پارمسان خرد شده نصف پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی خرد شدهنصف پیمانه
 برگ ریحانبه اندازه دلخواه

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید، سپس مخمّر و نمک را به آن اضافه کنید. در وسط کاسه، یک گودی درست کنید و ۲۰۰ میلی گرم آب گرم و روغن زیتون را داخلش بریزید. با یک قاشق چوبی به طور کامل آن را هم بزنید تاوقتی که خمیری نرم و نمناک به دست بیاید. خمیر را به سطحی که کمی آرد زده شده باشد منتقل کنید و به مدت ۵ دقیقه، ورز دهید لغایت هموار شود. با یک پارچه تمیز آن را بپوشانید و کنار بگذارید. اگر مایل باشید می‌توانید اجازه دهید خمیر بالا بیاید، ولی این عمل برای خمیر نازک مناسب نیست.

همچنین بخوانید :   روش تهیه نان سنتی و محلی خوشمزه در خانه

پوره گوجه فرنگی، ریحان و سیر خرد شده را با یکدیگر ترکیب کنید، سپس برای مزه دار شدن چاشنی بزنید. اجازه دهید در دمای اتاق بماند و در همان حال شروع به شکل دادن پایه کنید. اگر اجازه داده اید خمیر بالا بیاید و کلفت شود خیلی تند آن را ورز دهید، سپس به دو توپ تقسیمش کنید. روی سطح آرد زده شده خمیر‌ها را به شکل دایره‌ های بزرگ پهن کنید. از یک ورزنه بهره ببرید و دایره‌های ۲۵ سانتی متری بسازید. خمیر باید خیلی نازک باشد، چون در فر بالا می‌آید. خمیرهای دایره‌ای شکلی که ایجاد کردید را داخل سینی‌ های پخت آرد زده شده بگذارید.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک سینی پخت هم را تو طبقه بالای فر قرار دهید. با پشت یک قاشق غذاخوری، سس را روی پایه پیتزا‌ها پخش کنید. روی آن‌ها پنیر و گوجه فرنگی پخش کنید، سپس روغن زیتون و چاشنی بزنید. اجازه دهید پیتزا به طور کامل بپزد سپس با برگ ریحان آن را تزئین نمایید.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا شام ایده آل رژیمی و خوشمزه نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هفده =

اینم جالبه

خطاهای رایج آشپزی که از انجامشان باید دوری کنید

خطاهای رایج آشپزی که از انجامشان باید دوری کنید آماده سازی خوراکی های مختلف ظاهرا کار دشوا…