طرز تهیه دلمه بادمجان بهمراه نکات و فوت فن های پخت آن

400
طرز تهیه دلمه بادمجان
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/zWsDY

طرز تهیه دلمه بادمجان بهمراه نکات و فوت فن های پخت آن

دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته آنقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید تا شما را با طرز تهیه دلمه بادمجان آشنا نماییم!

مواد لازم برای دلمه بادمجان

مواد لازممقدار
بادنجان قلمی۸ عدد
گوشت چرخ کردهنیم کیلو
سبزی دلمهنیم کیلو
برنج۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده۳ قاشق سوپخوری
روغن۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
آبلیموبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه دلمه بادمجان

داخل یک تابه مناسب، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ تفت می دهیم تا حدی که آب گوشت جمع شود. سپس یک لیوان آب، به همراه نمک و فلفل به همراه ½ قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه می کنیم. حرارت را ملایم کرده تا آب آن جمع گردد. سبزی ها که شامل:تره، جعفری، نعناع، ترخان و پیازچه می شوند را پس از شستن، ریز خرد می کنیم و آن را داخل کمی روغن سرخ می کنیم. سپس گوشت را به سبزی های سرخ شده اضافه می کنیم و آنها را مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.

برنج را به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش زده و کمی نرم شود. سپس آن را آبکش می کنیم و به مخلوط سبزی و گوشت اضافه می کنیم. پوست بادمجان ها به صورت یک خط در میان می گیریم (اگر از بادنجان دلمه ای استفاده می کنید، ۳ عدد کافی می باشد) و سر آنها را به شکل دایره کوچک و عمیق بر می داریم. سپس داخل آنها را خالی می کنیم به طوری که دیواره و ته بادنجان ها سوراخ نشود و به قطر ۲ سانتیمتر باقی بماند.

همچنین بخوانید :   روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
طرز تهیه دلمه بادمجان
طرز تهیه دلمه بادمجان

داخل و اطراف بادنجان ها را کمی نمک می ریزیم و آنها را با مایه دلمه پر می کنیم. در آنها را می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا نیفتد. در یک قابلمه بزرگ مقداری روغن می ریزیم و بادنجان ها را داخل آن سرخ می کنیم. سپس آنها را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می چینیم و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده و داخل ظرف بادنجان می ریزیم. (می توان از آب گوجه فرنگی نیز استفاده نمود.)

کمی نمک، فلفل و یکی دو قاشق آبلیمو و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به آرامی بجوشد ولی توجه داشته باشید که دلمه ها له نشود. اگر در این میزان آب، دلمه ها نپخت، کمی آب به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه دلمه ها کاملاً پخت و آب آن جمع شد، آنها را از قابلمه خارج کرده و داخل ظرف مناسب می چینیم و داغ سرو می کنیم.

طرز تهیه دلمه بادمجان بهمراه نکات و فوت فن های پخت آن نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
  • روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

    روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

    روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر دلمه بادمجان غذای محبوب …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 4 =

اینم جالبه

روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر روش تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر دلمه بادمجان غذای محبوب …