طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان

647
طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/cUUHj

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان

طرز تهیه بامیه خانگی : بامیه شیرینی مورد علاقه و خوشمزه که در ماه رمضان البته علاقه ی ما ایرانی ها به آن چند برابر می شود . بامیه یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که به تازگی در کشورهای اطراف هم آن را می پزند . بامیه یکی از شیرینی های معروف سفره افطار ماه رمضان است .

در این بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک قصد داریم طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان را به شما عزیزان آموزش دهیم تا به جای خرید بامیه حاضری با این دستور یک بامیه خوش طعم خانگی با طعمی عالی درست کنید. لطفا همراه ما شوید .

مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
مواد لازم مقدار
آرد ۱ فنجان
آب ۱ فنجان
روغن مایع ۱/۲ از فنجان
شکر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد درشت

 

طرز تهیه بامیه خانگی

۱ – آب و روغن و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش آید .

۲ – هنگامی که ریز جوش زد همه آرد را در آن الک کنید و از روی حرارت بردارید خوب مخلوط کنید .

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان

۳ – دوباره به مدت ۳ الی ۴ دقیقه روی شعله حرارت گیری کنید.

۴ – خمیر حاصل شده را در کاسه ای بریزید تا خنک شود.

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان

۵ – تخم مرغ ها را در کاسه ای با چنگال بزنید ، کمی جوش شیرین برای پف بیشتر در این مرحله به تخم مرغ ها بیفزایید.

۶ – در یک ماهیتابه گود روغن بریزید سپس خمیر بامیه را در حالی که در قیف با ( سرقیف شکوفه بزرگ ) ریخته اید در روغن بریزید و با قیچی آشپزخانه برش دهید.

همچنین بخوانید :   بايدها و نبايدهای تغذيه ای در ماه مبارک رمضان
طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان

۷ – روغن را روی شعله ببرید تا داغ شود و بامیه ها سرخ شود.

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان

۸ – در انتها بعد از سرخ شدن بامیه ها را در آن بغلطانید.

 

توجه

مشکلی اصلی که بسیاری در تهیه بامیه دارند این است که فکر میکنند وقتی آرد را به مواد اضافه کردیم چون مواد سفت میشود باید آنها را از روی حرارت برداریم. در حالی که باید بگذاریم بعد از اضافه کردن آرد، این مواد ۱۰ – ۲۰ دقیقه کاملاً آرد داخل مواد بپزد.

با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش‌کنید . تا زمانی که از روی حرارت بردارید بایستی مدام این کار رو انجام بدید .

مواد لازم شربت بامیه

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
مواد لازم مقدار
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو  ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت بامیه

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان
طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان

۱ – آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود .

۲ – سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد ).

نکات تهیه شربت بار

– برای تهیه بامیه خوب باید شربت خوبی داشته باشیم . شربت باید کاملاً کشدار و غلیظ و براق باشد و شکرک نزده باشد.

– اگر جایی زندگی میکنید که رطوبت دارد میتوانید داخل این شربت یک یا دو قاشق گلوکز بریزید تا بامیه و زولبیا خمیر نشود.

– شربت بار رو روی حرارت ملایم قرار بدهید تا شکرک نزند .

همچنین بخوانید :   نکاتی برای حفظ سلامتی روزه داران نوجوان جوان و سالمندان

 

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 1 =

اینم جالبه

بايدها و نبايدهای تغذيه ای در ماه مبارک رمضان

بايدها و نبايدهای تغذيه ای در ماه مبارک رمضان بايدها و نبايدهای تغذيه ای : رعایت برنامه ری…