دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان

546
دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/Nq9Op

دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان

دراین بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه یک دونر خانگی با هزینه ای کمتر و سس گوجه و ماست و پیده  را برای شما آورده ایم .دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان خواهد بود .امشب برای شا کباب اسکندر خواهیم خورد شما هم دوست دارید رویش کره هم بریزید؟

دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان
دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان

مقدار : ۴ نفره

مدت زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

 

ملات گوشت 

مواد مورد نیازمقدار
گوشت۶۰۰ گرم
ماستیک قاشق غذاخوری
پیاز خشکیک عدد متوسط
روغن زیتوندو قاشق غذاخوری
آویشننیم قاشق مرباخوری
فلفل شیرینیک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاهیک قاشق چای خوری
نمکیک قاشق چای خوری
دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان
دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان

سس گوجه

مواد مورد نیازمقدار
پوره گوجه فرنگی۲۵۰ گرم
رب فلفلا قاشق مربا خوری
کرهیک قاشق غذاخوری
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
آبنیم لیوان
ماست چرب۸ قاشق غذاخوری

دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان
دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان

نکات کلیدی :

می توانید دونر را فریز کنید و هر گاه که نیاز داشتید بیرون بیاورید و با چاقوی خیلی تیز ورق ورق به صورت خیلی نازک بکنید. برای اینکه گوشتتان لذت بیشتری داشته باشد می توانید ۵ درصد به آن روغن دنبه نیز بزنید.

نکته مهم برای پخت :

گوشت ها ورق ورق شده را می توانید در داخل فر به راحتی پشت و رو کرده و بپزید.همچنین می توانید داخل سس گوجه به مقداری آبغوره نیز اضافه کنید.

دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان
دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان

طرز تهیه :

  • پیاز را خرد کنید و به منظور پختن با دونر آب آن را کامل بگیرید .
  • گوشت،آب پیاز،ماست،روغن زیتون،آویشن،فلفل شیرین،فلفل سیاه را داخل یک ظرف بزرگ بریزید و با هم خوب قاطی کنید.
  • یک کاغذ آلومینیومی باز کنید و ملات گوشت را در وسط آن بریزید و روی هم فشار دهید طوری که بلندی آن به ۲۵ سانتی متر برسد.و کناره های کوتاه آن از ده سانتی متر نگذرد.
  • کاغذ آلومینیومی را روی گوشت برگردانید و به خاطر اینکه خودش را بگیرد ابتدا یک ساعت آن را در جا یخجالی و بعد از آن هشت تا ده ساعت آن را در فریزر بگذارید.
  • دونری که از فریز بیرون آورده اید را به تعداد نفرات به صورت خیلی نازک،ورق ورق کنید.
  • گوشت ها را داخل یک ظرف تفلون نچسب که از قبل گرم کرده اید بپزید.
  • برای سس گوجه فرنگی : روغن زیتون و کره را داخل یک ظرف کوچک داغ کنید و رب فلفل را به آن اضافه کرده و دو دقیقه تفت بدهید.
  • بعد از اینکه پوره گوجه فرنگی و خاک قند را اضافه کردیم در حرارت کم ۵ دقیقه بپزید.
  • گوشت ها را داخل ظرف ریخته و تمقداری آب اضافه کنید.
  • تا زمانی که گوشت ها سس را به جان خود بگیرند صبر کنید و گوشت ها را بپزید.
  • گوشت ها را داخل ظرف سرو ریخته و روی آن مقداری کره داغ ده را بگردانید و برای تزئین روی دونر نیز می توانید از ریحان استفاده کنید.

منبع : http://yemek.com/tarif/iskender/#.WRc43jolHIU

 

دونر اسکندر ترکی لایق همیشگی ذائقه خوبتان نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 12 =