مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی

املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی

0
1
املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/yjK3v

املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی

هر چقدر هم که املت غذایی برای مجردها و دانشجویان باشد به خاطر ارزش غذایی زیادی که با تخم مرغ،پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دارد و همچنین به خاطر اینکه در هر وعده غذایی می تواند پخته شود همیشه عزیز دل همگان می باشد.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی را برایتان آورده ایم.

املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی
املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی

در کنار املتتان نان تازه سنگک و بربری که تازه از تنور در آمده است همیشه آماده است. بوی گوجه فرنگی که پخته اید تا آبش گرفته شود کل خانه را پر کرده است. مخصوصا اگر این گوجه فرنگی، گوجه فرنگی تازه فصلش باشد…

کسانی که طعم تند را دوست دارید یادتان نرود املت هر چه تندتر باشد همانقدر خوشمزه تر می شود پس فلف یادتان نرود.

مقدار : ۴ نفره

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

مواد مورد نیاز :

مواد مورد نیاز مقدار
گوجه فرنگی پنج عدد
پیاز دو عدد
تخم مرغ سه عدد
فلفل تند چهار عدد
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی
املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی

نکته ای برای پخت :

به املت پیازی می توانید تکه های کوچک جعفری نیز بزنید.

طرز تهیه :

  • پیاز ها را پوست بکنید و همراه با گوجه فرنگی به صورت مکهب قطعه قطعه کنید.
  • فلفل ها را به صورت دراز ببرید و دانه های آن را دربیاورید و فلفل ها را به صورت هلالی دربیاورید.
  • روغن مایع را در ماهیتابه ای بریزید و داغ کنید و بعد از آن پیازهایی که خرد کرده بودید را ااضفه کنید و تا ۵ دقیقه سرخ کنید و بعد از سرخ شدن پیازها نوبت فلفل هاست.فلفل ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
    املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی
    املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی
  • گوجه فرنگی هایی که خرد کرده بودید را اضافه کنید و صبر کنید تا مقدار زیادی از آبش را بکشد ولی نه آنقدر که کاملا خشک شود و یا بسوزد.بعد مواد دیگری که سرخ کرده بودید را با گوجه فرنگی ها قاطی کنید.
  • تخ مرغ ها را با نمک و فلفل قاطی کنیدو هم بزنید. بعد از اینکه تخم مرغ قاطی شد آن را با مخلوط گوجه فرنگی که آبش کشیده شده و پیازها قاطی کنید و سه تا چهار دقیقه بگذارید تا بپزد.
  • بر حسب سلیقه خودتان می توانید با نان تازه و داغ که قطعه قطعه کرده اید می توانید املتتان را سرویس کنید و با دوستان و عزیزانتان تقسیم کنید.

منبع : http://yemek.com/tarif/domates-biber-soganli-menemen/#.WSQycDolHIU

املت پیازی شاه غذای همیشگی سفره های ایرانی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + شانزده =