مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه نان پیتا لبنانی در خانه به همراه آموزش تصویری

طرز تهیه نان پیتا لبنانی در خانه به همراه آموزش تصویری

0
2
طرز تهیه نان پیتا لبنانی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/EBm8O

طرز تهیه نان پیتا لبنانی در خانه به همراه آموزش تصویری

نان پیتا، نان سنتی لبنانی است که در اکثر غذاهای مدیترانه ای از آن استفاده می شود و برای انواع غذا ها مورد استفاده خواهد بود. یک دستور بسیار ساده برای نان پیتا که هر کسی در خانه می تواند به این طریق این نان را درست نماید. نان پیتا، یک نان سنتی و خوشمزه مربوط به کشورهای عربی و کرانه دریای مدیترانه می باشد. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید تا شما را با طرز تهیه نان پیتا لبنانی در خانه آشنا نماییم!

مواد لازم نان پیتا لبنانی

مواد لازم مقدار
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه فوری نصف ق چ
شکر ۱ ق غ سرخالی
نمک یک چهارم ق چ
آرد سفید یک و یک چهارم لیوان

طرز تهیه نان پیتا

ابتدا خمیر مایه و آب ولرم را مخلوط کرده و روی آن را با دستمال مرطوب میپوشانیم و به مدت ۷تا ۱۰ دقیقه آن را در جایی گرم و تاریک قرار میدهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.آرد و نمک را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و آن را ۲بار الک میکنیم و بعد با دست کاملاً مخلوط می کنیم. داخل مخلوط آرد را یک حفره ایجاد کرده و مخلوط مایه خمیر را به همراه۲قاشق روغن زیتون داخل آن می ریزیم و مواد را کاملاً مخلوط می کنیم تا خمیر مناسب حاصل شود.

طرز تهیه نان پیتا لبنانی
طرز تهیه نان پیتا لبنانی

روی یک سطح چوبی را کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم و در صورت نیاز کمی آب نیز به آن می افزاییم. خمیر را به مدت تقریباً ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم (روی آن دستمال مرطوب کشیده و در جای تاریک و گرم قرار میدهیم) در انتها خمیر را به شکل یک توپ در می آوریم.

همچنین بخوانید :   طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان
طرز تهیه نان پیتا لبنانی
طرز تهیه نان پیتا لبنانی

داخل ظرفی را با نصف قاشق روغن زیتون کاملاً چرب می کنیم و خمیر را داخل آن می گذاریم. خمیر را کاملاً به دیواره ها می کشیم تا آغشته به روغن گردد. روی آن را با یک حوله نمناک می پوشانیم و در جای نسبتاً گرم به مدت ۲ ساعت قرار میدهیم تا حجم آن ۲برابر شود. بعد از گذشت زمان خمیر را کمی دیگر ورز می دهیم و باز هم به مدت۱۵ دقیقه کنار می گذاریم.خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را به شکل توپ گرد میکنیم.

طرز تهیه نان پیتا لبنانی
طرز تهیه نان پیتا لبنانی

خمیرهای باز شده را با یک پارچه نمناک می پوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه کنار می گذاریم. روی یک سطح چوبی را کمی آرد می پاشیم و با یک وردنه چوبی هر خمیر را باز می کنیم به طوری که ضخامت آن حدودا۴تا۵ میلیمتر و قطر آن ۱۸ تا۲۰سانت باشد.

طرز تهیه نان پیتا لبنانی
طرز تهیه نان پیتا لبنانی

فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم گردد. روی سطح سینی فر را کمی آرد می پاشیم و آن را به مدت ۵ دقیقه داخل فر داغ می گذاریم و آن را خارج می کنیم. سپس یکی از خمیرها را روی سینی داغ فر می گذاریم و آن را به مدت حدوداً ۳ دقیقه روی طبقه پایین فر می گذاریم تا این نان پخته و باد کند. نان را می چرخانیم و ۲ دقیقه دیگر آن را در فر می گذاریم

طرز تهیه نان پیتا لبنانی
طرز تهیه نان پیتا لبنانی

نان را از فر خارج می کنیم و باقی خمیر را نیز به همین ترتیب می پزیم. آنها را داغ، داخل پارچه تمیز می پیچیم تا زمان سرو، نرم و تازه بماند.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه خوراک لوبیا سبز

فوت و فن آشپزی

  • بهتر است داخل فر یک ظرف آب هم قرار دهید
  • در صورت تمایل مقداری زعفران به خمیر اضافه کنید
  • نان پیتا بسیار مناسب جهت تهیه ساندویچ است چون داخل آن کاملا تو خالی است

 

طرز تهیه نان پیتا لبنانی در خانه به همراه آموزش تصویری نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

اینم جالبه

طرز تهیه پای چوپان پیش غذایی ایده‌آل برای مهمانی‌هایتان

طرز تهیه پای چوپان پیش غذایی ایده‌آل برای مهمانی‌هایتان پای چوپان یا پای گوشتی پیش غذایی ا…