طرز تهیه نان سیر ایتالیایی با دستور پخت متفاوت

770
طرز تهیه نان سیر ایتالیایی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/ppybk

طرز تهیه نان سیر ایتالیایی با دستور پخت متفاوت

چند سالی است که در منوی رستوران ها، پیش غذایی به نام نان سیر هم وجود دارد. البته طعم این نان از رستورانی به رستوران دیگر متفاوت است. در واقع نان سیر، نان تست شده ای است که با سیر طعم دار شده است. این سیر می تواند ساده باشد یا پودری. اما در برخی رستوران ها این پیش غذا با پنیر تهیه می شود. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید تا شما را با طرز تهیه نان سیر ایتالیایی آشنا نماییم.

مواد اولیه نان سیر

مواد اولیهمقدار
آرد (الک شده)۲ پیمانه
شکریک دوم ق س
مایه خمیریک دوم ق س
آب ولرم۲۳۰ میلی لیتر
نمک۱ ق چ
روغن مایعبه میزان لازم

مواد اولیه سس نان سیر

مواد اولیهمقدار
سیر (ریز خردشده)۲ حبه
کره (ذوب شده)۲۰ گرم
روغن زیتون۶۰ گرم
جعفری (ساطوری خرد شده)به میزان لازم
پوست لیموترش (رنده شده)۱ عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه نان سیر ایتالیایی

داخل کاسه ای شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید. بعد آب ولرم را به آن افزوده ودر دمای محیط با در بسته بگذارید تا پف کند (حدود ۱۰ دقیقه).

داخل کاسه ای دیگر آرد (می توانید به مقداری مساوی آرد سبوس و آرد سفید استفاده کنید) و نمک را با هم مخلوط کرده، بعد مخلوط مایه خمیر را به آن افزوده و به وسیله دست مواد را به مدت ۱۰دقیقه ورز دهید (در صورتی که خمیر چسبنده بود، مقداری دیگر آرد به آن بیفزایید و ورز دهید تا حال چسبندگی از بین برود و یکنواخت شود).

همچنین بخوانید :   تست تازه عروس تستی متفاوت برای صبحانه عروس ها

خمیر را داخل کاسه ای که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، قرار دهید. سپس روی آن را با دستمالی پوشانده و به مدت ۱:۳۰ آن را در محیط گرم قرار دهید تا خمیر دو برابر شده و پف کند.

طرز تهیه نان سیر ایتالیایی
طرز تهیه نان سیر ایتالیایی

برای تهیه سس؛ سیر، روغن زیتون، کره و پوست لیموترش، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.

دستمال روی خمیر را برداشته و به وسیله دست فشار دهید تا پف آن خارج شود. بعد خمیر را روی سطح آردپاشی شده، قرار داده و به اندازه های کوچک (اندازه یک نارنگی) تقسیم کنید.

هر قسمت از خمیر را روی سطح آردپاشی شده، بگذارید. سپس به وسیله وردنه ای به ضخامت ۰.۵ سانتی متر باز کرده و داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.

به وسیله قلم مویی از سس آماده شده روی هر خمیر بمالید و روی آن جعفری بپاشید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا زیر نان طلایی رنگ شود. نان آماده شده را همراه با غذاهای مختلف به دلخواه سرو کرده و از آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه نان سیر ایتالیایی با دستور پخت متفاوت نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

اینم جالبه

طرز تهیه اسپاگتی بهمراه سس بلونز غذای خوش‌طعم ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی بهمراه سس بلونز غذای خوش‌طعم ایتالیایی در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی …