مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن

طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن

0
2
6,550
طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/f26PN

طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن

طرز تهیه مربای آلبالو : مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحانه هستند . اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشود مربای همان فصل را درست کرد جذاب و هیجانی می باشد . از خوشمزه ترین و عالی ترین مرباهایی که میشود تهیه کرد مربای آلبالوست . در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک قصد داریم شما را با طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن بیشتر آشنا کنیم . لطفا همراه ما شوید .

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن
طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن

برای تهیه این مربا تنها به آلبالو احتیاج داریم و شکر . اما اگر هم میخواهید ازش شربت هم تهیه کنید به مقداری آب هم احتیاج داریم که در ادامه مقدار مواد رو کاملا توضیح میدهیم .

مواد لازم مقدار
آلبالو ۱ کیلوگرم
شکر یک و نیم کیلوگرم
آبلیمو یک قاشق غذا خوری
وانیل در صورت تمایل

 

طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن
طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن

۱ – ابتدا دم آلبالو گیلاس ها را گرفته و آنها را تمیز بشویید ، سپس اگر دستگاه هسته گیر دارید با دستگاه هسته ها را جدا کنید. اگر هم ندارید به آرامی طوری که آلبالو گیلاس ها له نشود هسته آنها را جدا کرده و درون ظرف لعابی قرار دهید .

۲ – شکر را لایه لایه به آلبالو و گیلاس ها اضافه کنید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت در یخچال قرار داده تا شکر کاملا در آلبالو گیلاس ها حل شود.

۳ – سپس روی شعله قرار دهید تا به جوش آید . مراقب باشید لحظه جوش آمدن کمی کف کرده از ظرف سرریز نگردد و بگذارید تا شکر قوام بیاید در آخر کار وانیل را اضافه و شعله را خاموش نمایید.

۴ – اگر می خواهید از شهد مربا شربت آلبالو تهیه کنید می توانید مقدار شکر را دو کیلو کرده و موقعی که مربا پخته شد آن را جدا کرده و مجددا بگذارید تا کاملا شهد غلظت پیدا کرده فقط همیشه وانیل را آخر کار استفاده نمایید. در صورت زیاد جوشیدن وانیل ، مزه آن رو به تلخی خواهد رفت.

 

نکات تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن
طرز تهیه مربای آلبالو همراه با نکات مهم در تهیه آن

۱  بهتر است تمام کف مربا را قبل از سرد شدن از روی سطح آن جمع کنیم .

۲ – بهتر است مربا را زیاد نجوشانیم چون رنگ آن تیره می شود.

۳ – حرارت مربا نباید تند باشد چون هم باعث میشود رنگش خیلی تیره شده و همچنین خیلی تند سر میرود . مخصوصا مرباهایی مثل آلبالو و توت فرنگی این ویژگی رو بیشتر دارند.

۴ – نکته دیگه اینکه که نباید در قابلمه رو کیپ کنید . این موضوع هم باعث تیره شدن و همچنین سر رفتن مداوم مربای آلبالوتون میشود.

۵ – با هسته آلبالوها هم می توانید چای آلبالو درست کنید.

۶ – مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مربای آلبالو حدود ۶۵۰ کیلوکالری می‌باشد.

۷ – مقدار کالری موجود در یک قاشق مربا خوری از مربای آلبالو حدود ۳۰ کیلوکالری می‌باشد.

۸ – مقدار کالری موجود در کل مربا و شربت ۲۳۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

 

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط امیر
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =

اینم جالبه

طرز تهیه ماهی خاردار خوشمزه با چاشنی رازیانه

طرز تهیه ماهی خاردار خوشمزه با چاشنی رازیانه اگر تا به حال ماهی خاردار دریا را نخورده اید …