نحوه سرو خاویار به همراه شنیدنی های جالب از این ماده مقوی

323
نحوه سرو خاویار
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/xSwgl

نحوه سرو خاویار به همراه شنیدنی های جالب از این ماده مقوی

خاویار یکی ازگرانترین و اشرافی ترین  ماده غذایی در دنیا معروف می باشدکه از تخم درون شکم ماهی (استروژن اوزون برون یا ماهی خاویار)یا دیگر انوع ماهی بدست می آید .در دنیا مرغوبترین نوع خاویار ازدریای خزر بدست آمده که مارکهای تولید ایران و روسیه در دنیا مشهورترین و بیشترین میزان صادرات را دارا می باشند. در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک قصد داریم شما را با نحوه سرو خاویار و اطلاعات کاملی از این ماده مقوی در اختیار شما قرار بدهیم. با ما همراه باشید!

انواع خاویار

نحوه سرو خاویار
نحوه سرو خاویار

در دنیا سه نوع خاویارمرغوبترین شناخته شده است که از سه نژاد مختلف ماهی اوزون برون بدست می آید که عبارت اند از:

  • Beluga : این نوع خاویارکمیاب ترین وگرانترین نوع خاویاردردنیا می باشدکه تخم های خاویار خاکستری تیره و سیاه با دانه هایی درشت (۳.۵میلی متر)و مجزا از هم و طعمی منحصر بفرد می باشد .
  • Oscietra: این نوع خاویار به رنگ طلائی یا قهوه ای زرد با دانه هایی کوچکتر و ظاهری روغنی دارد و طعمی قوی دارد.
  • Sevruga: این خاویارارزانترین نوع بوده که ازکوچکترین ماهیهای این گونه بدست می آید که دانه هایی کوچک وکمرنگ یا سبزخاکستری بوده که طعمی نمکی دارد.

نوع خاویار تنها در مرغوبیت اثر نداشته بلکه مراحل و شیوه فرا وری نیز در حفظ مرغوبیت موثر می باشد. انواع مختلف خاویار بدست آمده پس از فرایند فرآوری شدن با نمک و طعم دار گشتن و درجه بندی شدن،بسته بندی و به بازار عرضه می شوند.معمولاً مرغوبترین نوع خاویار بر روی بسته بندی از کلمه Malossol که واژه ای روسی و به معنی کمی نمکی می باشدودر فراوری نامناسب که نتیجه استفاده بسیارکم یا زیاد از نمک باشدبر روی بسته بندی از واژه Petrossol استفاده می شود .

خواص خاویار

نحوه سرو خاویار
نحوه سرو خاویار

خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد. به طور عمده پروتئین موجود در خاویار متشکل از اسیدهای آمینه آرژنین ، هیستامین ، ایزولوسین ، لیزین و میتونین است. چربی موجود در خاویار نیز به دو دسته عمده تقسیم می شود که عبارتند از “۲۵ درصد کلسترول ” و “۷۵ درصد لستین”. مصرف خاویار از ابتلا به بیماری افسردگی و بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند؛ چرا که در خاویار غلظت اسیدهای چرب از نوع امگا ۳بسیار بالاست.

خاویار غنی از ترکیبی به نام “ctacosand”است که نوعی الکل چرب با زنجیره بلند است و در بدن به اسیدهای چرب تبدیل می شود. این اسیدهای چرب به دست آمده در سنتز میلین (پوشش سلول عصبی) نقش بسزایی ایفا می کند. به همین دلیل مصرف خاویار در سلامت سلول های عصبی بسیار موثر است.

وجود اسیدهای چرب” امگا ۳ ” در خاویار مانع از افزایش کلسترول خون و به دنبال آن باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شود. بعلاوه مصرف خاویار در پیشگیری از ابتلا به بیماری های آرتریت رومائید (التهاب مفاصل)، بیماری های دستگاه گوارش و بعضی از انواع سرطان بسیار موثر است. خاویار از نظر عنصر آهن نیز غنی است و به همین دلیل مصرف آن در افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن نیز توصیه می شود.

نحوه سرو خاویار

نحوه سرو خاویار
نحوه سرو خاویار

خاویار خود به تنهایی اشرافی‌ترین صبحانه جهان محسوب می‌گردد. بسیاری آن را به شکل خام و یا همراه با زرده تخم مرغ یا خرده پیاز میل می‌کنند و گروهی نیز به اندازه نوک قاشقی از آن را همراه با سبزیجات معطر یا قطعه کوچکی از نان و کره می‌خورند.

دستور سرو خاویار خام

  • کمی کره و عسل را بر روی نان تست قرار داده و بر  روی آن مقداری خاویار اضافه می کنیم و به عنوان صبحانه آن را سرو کنید.
  • چهار عدد تخم مرغ تازه بردارید و برای مدت ۸ دقیقه بـجـوشانید با چاقو آن ها را از طول به دو نیم کنید سپس  یک قاشق مرباخوری خــاویــار روی هر نیمه آن بگذارید.

دستور سرو خاویار پخته شده

مواد لازممقدار
خاویار سیاه۲۰۰ گرم
سیردو حبه
پیازیک عدد متوسط
روغنیک قاشق غذا خوری
رب گوجهیک قاشق غذا خوری
آبیک لیوان
نمک،فلفل و ادویهبه میزان دلخواه

پیاز و سیر را خرد کرده و به خوبی تفت دهید و به ان خاویار ماهی را اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب با هم تفت بخورند. رب گوجه را اضافه کنید و به ان نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید تا خوب با هم تفت بخورند و اب را بجوشانید و به غذای فوق اضافه کنید اجازه دهید تا اب به خوبی به خورد مواد رفته و غذای فوق کمی از حالت نرمی خارج شود.

 

نحوه سرو خاویار به همراه شنیدنی های جالب از این ماده مقوی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =