طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

594
طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/TKy0C

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

طرز تهیه مربای انار : انار به عنوان یک میوه بهشتی سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان است که علاوه بر ارزش غذایی بسیار، در درمان بیماریها و زیبایی پوست و استحکام دندان ها بسیار مفید است .

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه
طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

این روزها که در فصل انار هستیم و در خانه همه پیدا می شود بخاطر همین خواستیم در این بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک ، طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه را هم آموزش بدهیم . فقط برای صبحانه از این مربا نخورید بله در کنار وعده ای غذایی هم میتوانید استفاده کنید این مربا خیلی خوشمزه است . با ما همراه شوید .

مواد لازم برای تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه
طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

مواد لازممقدار
آب انارسه پیمانه و نیم
دانه اناریک پیمانه (از یک انار بزرگ)
شکرسه پیمانه
آب لیموی تازهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه
طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

۱ – ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید .

۲ – یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید . در این قسمت برای اینکه آب انار تلخ نشود می توانید از روش زیر استفاده کنید :

در سینک ، کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید و درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته و فشار می دهید، با انگشتان دست دیگر دانه های انار را به سمت داخل تا آن جا که می توانید فشار دهید و آب آن را درآورید .

۳ – در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید، و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید .

۴ – دانه های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر آن ها را بپزید .

۵ – برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است .

۶ – مربا را در ظرف استریل شده بریزید درب آن را ببندید و آن را در جای تاریک و خنک قرار دهید .

نکات تکمیلی در مورد مربای انار

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه
طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

– مربای انار جزو مربا و کمپوت میباشد .

– زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت می باشد .

– مربای انار را می توانید در وعده صبحانه یا میان وعده سرو کنید .

راستی

خوردن انار برای مبتلایان به زخم معده و روده جایز نیست و برای افراد سرد مزاج زیان بخش میباشد و همچنین موجب کاهش جاذبه کبد میگردد. افراط در خوردن انار باعث یبوست – ناراحتی معده و زبر شدن گلو میشود در ضمن افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی می باشند در مصرف انار احتیاط کنند.

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − 1 =