طرز تهیه ترشی گردو ترشی مخصوص فصل بهار

1,541
طرز تهیه ترشی گردو
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/WSQGv

طرز تهیه ترشی گردو ترشی مخصوص فصل بهار

بعضیها کلمه ترشی گردو را یکبار هم نشنیده اند. آنچه مسلم است گردو از نظر روی (ZN) خیلی غنی است .روی سه نقش عمده دربدن ایفاءمیکند. درتقویت سیستم ایمنی فوق العاده موثر است به ویژه دربرابر بیماریهای عفونی مانند سرماخوردگی، باعث کاهش افسردگی و افزایش شادی و نیروهای روحی وروانی می گردد. موجب افزایش اشتهاء و رشد طولی استخوان و در نتیجه افزایش قدمی گردد. در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک قصد داریم شما را با طرز تهیه ترشی گردو آشنا نماییم. با ما همراه باشید!

طرز تهیه ترشی گردو
طرز تهیه ترشی گردو

گردو همچنین غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده (دارای پیوندهای دوگانه ) می باشدکه تاثیر مهمی در کاهش کلسترول خون دارد و نیز موجب کاهش قندخون می گردد. برای تهیه این ترشی، نیاز به چاقاله گردو داریم كه فقط در فصل بهار یافت می‌شود. بهترین زمان برای تهیه این ترشی، زمانی است كه پره‌های داخلی گردو، هنوز سفت نشده باشد. گفتنی است كه زمان انتخاب چاقاله هم، بسیار مهم است و بهترین وقت آن، اواسط بهار می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گردو

مواد لازممقدار
گردوی نارسیك كیلوگرم
نمك۱ قاشق سوپخوری پر
سركهبه میزان لازم

طرز تهیه ترشی گردو

قسمت داخلی گردوها هر چند هنوز كال و نخوردنی است تبدیل به چوب می‌شود و برای تهیه ترشی مناسب نخواهد بود. برای اطمینان از نرم بودن داخل گردو، به كمك كارد می‌توان نمونه‌ای از آن‌ها را چند تكه كرد. اگر نرم بود كه به راحتی بریده می‌شوند. در روش دیگر، می‌توان چنگال را درون گردو فرو برد؛ اگر پره‌های داخلی چوب شده باشد، چنگال درون آن فرو نمی‌رود.

یك كیلوگرم گردو را با حدود ۳-۴ لیتر آب بجوشانید. هر چقدر مقدار آب مصرفی برای جوشاندن گردو بیش‌تر باشد، میزان تلخی گردو بیش‌تر گرفته خواهد شد. پس از جوشاندن گردوها به مدت ۵ دقیقه، آب آن را خالی كنید، آب تازه درون آن بریزید و كنار بگذارید. پس از ۲-۳ ساعت، آب آن را عوض كنید و این كار را آن‌قدر تكرار كنید تا تلخی گردو كاملاً گرفته شود.

طرز تهیه ترشی گردو
طرز تهیه ترشی گردو

برای اطمینان از تلخ نبودن گردو، كمی از آن را بچشید. هر وقت مزه تلخی احساس نكردید، آماده است. حالا با چنگال گردوها را سوراخ كنید تا سركه به راحتی درون آن‌ها رخنه كند. این كار، باعث می‌شود تا ترشی سریع‌تر جا بیفتد. اكنون گردوها را درون شیشه بچیند و سركه به آن بیفزائید تا روی آن‌ها را بپوشاند. در ظرف را نیز ببندید و آن را در یخچال یا جای بسیار خنك نگه دارید، تا ترشی جا بیفتد و آماده مصرف شود.

طرز تهیه ترشی گردو ترشی مخصوص فصل بهار نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + هجده =