با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود

453
با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/or5ct

با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود

شیرینی عید : با نزدیک شدن به سال جدید و عید نوروز بسیاری از خانمهای باسلیقه ی خانه دار مشغول پختن شیرینی های خانگی خواهند شد که این امر خود حال و هوای عید را در منزلها محسوس تر خواهد کرد.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک برای شما نکاتی آورده ایم که شیرینیتان خوشمزه تر شود.پس همراه ما باشيد تا از شما يك خانم همه‌فن‌حريف بسازيم و بدانید با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود.

با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود
با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود

ما براي شيريني ‌هاي امسال شما پيشنهاداتي داريم تا شيريني ‌هاي تان خوشمزه ‌تر از هميشه شوند:

۱ – با اين كه آرد شيريني ‌پزي معمولا آرد بسيار سفيد است اما ما به شما توصيه مي ‌كنيم از آرد كامل و سبوس‌دار استفاده كنيد ولي بدانيد كه شيريني‌ ها كمي تيره ‌تر مي ‌شوند. اين شيريني ‌ها براي كساني كه از يبوست رنج مي ‌برند و يا حتي براي بچه ‌ها در هر سني، به خصوص به عنوان ميان وعده به همراه شير يا يک ليوان آب ميوه تازه بسيار مفيد هستند.

۲ – به جاي شكر، از قند رژيمي استفاده كنيد تا ميزان كالري شيريني ‌هاي تان كاهش پيدا كند. به علاوه، مي ‌توانيد به عنوان شيرين كننده، از عسل طبيعي استفاده كنيد البته اشتباه نكنيد، عسل به اندازه شكر كالري دارد اما به غير از آن، داراي خواص مفيد فراوان ديگري هم است.

با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود
با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود

۳ – به جاي تخم‌ مرغ معمولي از تخم ‌مرغ‌ هايي كه امگا ۳ دارند استفاده كنيد تا به جاي كلسترول، امگا ۳ مورد نياز بدن تان تامين شود و با خوردن شيريني‌ ها، از خواص بي‌ نظير اسيدهاي چرب امگا ۳ بهره ببريد. استفاده از اين تخم مرغ‌ ها فقط براي افرادي كه چربي خون دارند، توصيه نمي ‌شود بلكه امگا ۳ براي هر سني خصوصا كوكان نيز مفيد است.

۴ – سعي كنيد شيري را كه به كار مي ‌بريد، شير بدون چربي باشد. بسياري از افراد به غلط تصور مي‌ كنند كه شير بدون چربي هيچ‌ گونه خاصيتي ندارد، در حالي كه فقط تفاوت اين شيرها در ميزان چربي آن ها است و از نظر مواد مغذي ديگر هيچ تفاوتي ندارند.

با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود
با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود

۵ – حتي مي‌ توانيد به جاي شير، از ماست استفاده کنيد. استفاده كردن از ماست، تردي بيشتري را به شيريني ‌هاي تان مي‌ دهد البته سعي كنيد از نوع كم چرب آن استفاده كنيد.

۶ – به جاي كره از روغن مايع استفاده كنيد البته به مقدار كم تا از اين طريق سطح كلسترول موجود در شيريني ‌هاي تان كاهش پيدا كند.

با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود
با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود

۷ – براي تزئين شيريني‌ هاي تان، به جاي خامه از انواع ميوه ‌هاي تازه و ژله استفاده كنيد تا از اين طريق انواع ويتامين و پروتئين را نيز دريافت كنيد.

اما اگر شيريني ‌هاي تان از نوع خشک هستند مغز ‌هايي نظير پسته، بادام و فندق از بهترين موادغذايي براي تزئين به حساب مي ‌آيند به علاوه مي‌ توانيد از آن ها در داخل شيريني ‌ها نيز استفاده كنيد تا ارزش تغذيه ‌اي آن ها چند برابر شود.

با این روش ها شیرینی عیدتان خوشمزه تر از همیشه می شود نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 12 =