مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج

طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج

0
1
36
طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/z3lXY

طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج

طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج

پاستا کاربونارا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است . کاربونارا نوعی پاستای ایتالیایی است که در تهیه ی سس آن از تخم مرغ، پنیر و ژامبون استفاده می شود. هرچند در دستور اصلی این غذا از قارچ استفاده نمی شود، ولی قارچ آن را بسیار خوشمزه می کند.در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج را برای شما آورده ایم.

طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج
طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج

مواد لازم برای تهیه پاستا کاربونارا

مواد لازم مقدار
پاستا ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر ریکوتا ۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۱ عدد
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
اسفناج ۱۰۰ گرم

طرز تهیه پاستا کاربونارا

۱ – پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید.

۲ – در این میان، تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس پنیر و رنده ی پوست لیمو را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج
طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج

۳ – مقداری از آب پاستا را برداشته و نگه دارید. سپس پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید. نخود فرنگی، ترکیب تخم مرغ و اسفناج را به پاستا اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. تخم مرغ با گرمای پاستا و قابلمه به آرامی پخته می شود. در صورت لزوم کمی آب پاستا (که نگه داشته بودید) به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

همچنین بخوانید :   دوباره گرم کردن این 7 ماده غذایی مضر و سمی است

۴ – پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید و در کنار سالاد میل کنید.

طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج
طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا کاربونارا

۱ –  از پاستای دلخواه تان استفاده کنید.

طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج
طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج

۲ –  پنیر ریکوتا را رنده کنید. می توانید از سایر پنیر ها مانند پارمزان و یا پنیر خامه ای هم استفاده کنید.

۳ –  نخود فرنگی را هم آب پز و سپس آبکشی کنید. اگر از نخود فرنگی یخ زده استفاده می کند بعد از اینکه پاستا ۳ دقیقه پخت، آن ها را به پاستا اضافه کنید.

 

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

اینم جالبه

طرز تهیه چیز کیک این بار با اصول ژاپنی

طرز تهیه چیز کیک این بار با اصول ژاپنی وقتی بحث از چیز کیک می شود به ذهن همه ما یک کیک چند…