مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه

آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه

0
0
83
آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/ZHg7W

آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه

آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه

موادی که در طرز تهیه لازانیا به کار رفته است همان ترکیب های پاستا و ماکارونی می باشد فقط فرآیند تولید آن ها با یکدیگر متفاوت است. اگر شما فر ندارید و یا استفاده از فر برای شما مشکل است می توانید از دستور طرز تهیه لازانیا بدون فر در طبخ این نوع غذای خوشمزه استفاده کنید.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه را برای شما آورده ایم. همراهمان باشید.

آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه
آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه

شما می توانید از سس سفید و قرمز در طرز تهیه لازانیا بدون فر استفاده کنید که انتخاب هر یک از این نوع سس ها بستگی به ذائقه و مواد به کار رفته در روش پخت لازانیا دارد.

پس از پخت اولیه لازانیا، تابه ی حاوی غذا به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار داده می شود تا نودل های لازانیا پخته و پنیرها آب شوند. اما شما می توانید به جای این کار، شعله گاز را کم کرده و درب تابه را گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید.

آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه
آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه

مواد لازم

مواد لازم مقدار
روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
سیر خرد شده ۲ حبه
پیاز متوسط ۱ عدد
مارینارا ۲ پیمانه
ورقه خام لازانیا ۶ تا ۷ عدد
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه
پنیر موزارلا ۱ پیمانه
ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
همچنین بخوانید :   طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت یک ایده غذایی خوشمزه

طرز تهیه

 • پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

 • مقداری زردچوبه، فلفل و پودر سیر به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید.

 • گوشت چرخ‌کرده را به پیازها اضافه کرده و کمی مواد را تفت دهید.

 • رب گوجه‌فرنگی را به گوشت اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید.

 • در نهایت کمی آب به گوشت اضافه کرده و درب تابه را ببندید تا گوشت پخته شود.

آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه
آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه

 • بعد از حدود ۲۰ دقیقه، فلفل دلمه خرد‌شده را به همراه آویشن به گوشت اضافه کرده، کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

 • حالا ورقه‌های لازانیا را داخل آب جوش قرار داده و طبق دستور پشت جعبه لازانیا، با کمی نمک و روغن بپزید.

 • ورقه‌های لازانیا را بعد از حدود ۱۰ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید.

 • در صورتی‌که دوست دارید از قارچ استفاده کنید؛ قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و در تابه‌ای جداگانه تفت دهید و کنار بگذارید. اضافه‌کردن قارچ به مواد گوشتی باعث می‌شود که قارچ‌ها له شوند و موقع سرو چیزی از آن‌ها باقی نماند.

آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه
آموزش طرز تهیه لازانیای خوشمزه در ماهی تابه

 • حالا یک تابه با اندازه مناسب (ترجیحا تابه رژیمی) برداشته و کف آن را کمی چرب کنید.

 • چند ورقه‌ لازانیا کف تابه بچینید و روی آن مقداری  مایه گوشتی بریزید و روی لایه گوشتی، قارچ تفت‌داده شده قرار دهید و روی آن‌ها را با پنیر پیتزا بپوشانید. همین کار را به ترتیب و لایه‌لایه تکرار کنید تا مواد گوشتی، قارچ و ورقه‌های لازانیا تمام شوند.

همچنین بخوانید :   راز خوش هیکلی بدنسازان کشف شد

 • روی آخرین لایه را با پنیر پیتزا بپوشانید و درب تابه را بسته، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

 • زمان پخت لازانیا بدون فر حدود ۳۰ دقیقه است.

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

اینم جالبه

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ فیله های مرغی که به صورت ریز خرد شده و کبابی می شون…