قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

262
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/yqmUx

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

سردشدن هوا، بر نوع تغذیه افراد نیز تأثیر می‌گذارد . در فصول سرد سال، بیشتر افراد به مواد غذایی پرانرژی و مقوی که معمولا شیرین و گرم هستند، تمایل بیشتری نشان می‌دهند .

قیساوا دسری خوشمزه و آذربایجانی است که در دو نوع تهیه می‌شود، یکی با خرما و یکی هم با قیسی. اسم قیساوا هم از قیسی گرفته شده است. قیساوا را می‌توانید در هر سه وعده غذایی استفاده کنید. وقتی برای صبحانه سرو می‌شود ، داخل آن تخم‌مرغ می‌شکنند و به‌همراه تخم‌مرغ پخته می‌شود .

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

برای ناهار به‌ همراه برنج و برای شام ، به‌ همراه گردوی فراوان سرو می‌شود . در ماه رمضان هم به‌عنوان یک دسر سالم و خوشمزه، می‌تواند داخل سفره افطاری شما باشد . با اینکه مواد ساده‌ای دارد و درست کردنش هم خیلی آسان است، اما به‌دلیل طعم بی‌نظیری که دارد، به شما توصیه می‌کنیم ، حتماً آن را امتحان کنید . در این بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک قصد داریم طرز تهیه قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی را به شما آموزش دهیم . با همراه شوید .

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

مواد لازم برای تهیه قیساوای خرما :

مواد لازممقدار
خرما (شسته و بدون هسته)۴۰ عدد
گردو (چهار تکه شده)۱۰ عدد
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱ قاشق سوپخوری (۱۵ میلیلیتر)
گردو (خردشده)۶۰ گرم
کره (ذوب شده)۶۰ گرم
پسته (خردشده)۶۰ گرم
دارچین (پودرشده)۱ قاشق سوپخوری
همچنین بخوانید :   7 کار مهم برای بیدار شدن از خواب با انرژی کامل

طرز تهیه قیساوای خرما :

۱ – فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید .

۲ – داخل هر خرما به جای هسته ، ۴/۱ گردو ، قرار دهید ، سپس خرماها را کنار هم در ظرفی پیرکس یا نسوز (بسته به اندازه ظرف) به صورت دو تا سه ردیف بچینید و کنار بگذارید .

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

۳ – در ظرفی مناسب ، یک عدد تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید ، سپس آن را روی خرماها بریزید . فواصل بین ردیف خرماها را نیز با گردوی خردشده پُر کنید .

۴ – ظرف خرما را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید. پس از این مدت، آن را از فر بیرون آورید .

۵ – تخم مرغ باقیمانده را در ظرفی مناسب بریزید و با چنگال هم بزنید، سپس آن را روی ظرف خرما بریزید .

۶ – مواد را دوباره به مدت پنج دقیقه در طبقه وسط فر ، با همان درجه حرارت قرار دهید تا تخم مرغ خود را ببندد ؛ سپس قیساوای خرما را از فر بیرون آورید ، کره ذوب شده را روی آن بریزید و روی آن را با پسته و پودر دارچین ، تزیین و سرو کنید .

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

نکته‌ ها :

۱ – می‌توانید هسته خرما را که درآوردید گردو را لای خرما بگذارید و بعد در کره تفت دهید و سپس تخم مرغ را اضافه کنید .

۲ – می‌توانید از خرما شیراز هم استفاده کنید . اما در این صورت ۴ قاشق غذاخوری هم باید شیر موقع تفت به خرما اضافه کنید چون این خرماها خشک هستند .

همچنین بخوانید :   روش تهیه ترشی بامیه

۳ – این غذا با نان زنجبیلی تبریز بسیار خوشمزه می‌شود .

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

اینم جالبه

طرز تهیه املت وسترن صبحانه‌ای متفاوت و پرانرژی

طرز تهیه املت وسترن صبحانه‌ای متفاوت و پرانرژی در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی بیرکلیک پ…