مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

0
4
121
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/yqmUx

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

سردشدن هوا، بر نوع تغذیه افراد نیز تأثیر می‌گذارد . در فصول سرد سال، بیشتر افراد به مواد غذایی پرانرژی و مقوی که معمولا شیرین و گرم هستند، تمایل بیشتری نشان می‌دهند .

قیساوا دسری خوشمزه و آذربایجانی است که در دو نوع تهیه می‌شود، یکی با خرما و یکی هم با قیسی. اسم قیساوا هم از قیسی گرفته شده است. قیساوا را می‌توانید در هر سه وعده غذایی استفاده کنید. وقتی برای صبحانه سرو می‌شود ، داخل آن تخم‌مرغ می‌شکنند و به‌همراه تخم‌مرغ پخته می‌شود .

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

برای ناهار به‌ همراه برنج و برای شام ، به‌ همراه گردوی فراوان سرو می‌شود . در ماه رمضان هم به‌عنوان یک دسر سالم و خوشمزه، می‌تواند داخل سفره افطاری شما باشد . با اینکه مواد ساده‌ای دارد و درست کردنش هم خیلی آسان است، اما به‌دلیل طعم بی‌نظیری که دارد، به شما توصیه می‌کنیم ، حتماً آن را امتحان کنید . در این بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک قصد داریم طرز تهیه قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی را به شما آموزش دهیم . با همراه شوید .

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

مواد لازم برای تهیه قیساوای خرما :

مواد لازم مقدار
خرما (شسته و بدون هسته) ۴۰ عدد
گردو (چهار تکه شده) ۱۰ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ قاشق سوپخوری (۱۵ میلیلیتر)
گردو (خردشده) ۶۰ گرم
کره (ذوب شده) ۶۰ گرم
پسته (خردشده) ۶۰ گرم
دارچین (پودرشده) ۱ قاشق سوپخوری
همچنین بخوانید :   طرز تهیه یک صبحانه بهاری خوشمزه و با انرژی

طرز تهیه قیساوای خرما :

۱ – فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید .

۲ – داخل هر خرما به جای هسته ، ۴/۱ گردو ، قرار دهید ، سپس خرماها را کنار هم در ظرفی پیرکس یا نسوز (بسته به اندازه ظرف) به صورت دو تا سه ردیف بچینید و کنار بگذارید .

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

۳ – در ظرفی مناسب ، یک عدد تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید ، سپس آن را روی خرماها بریزید . فواصل بین ردیف خرماها را نیز با گردوی خردشده پُر کنید .

۴ – ظرف خرما را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید. پس از این مدت، آن را از فر بیرون آورید .

۵ – تخم مرغ باقیمانده را در ظرفی مناسب بریزید و با چنگال هم بزنید، سپس آن را روی ظرف خرما بریزید .

۶ – مواد را دوباره به مدت پنج دقیقه در طبقه وسط فر ، با همان درجه حرارت قرار دهید تا تخم مرغ خود را ببندد ؛ سپس قیساوای خرما را از فر بیرون آورید ، کره ذوب شده را روی آن بریزید و روی آن را با پسته و پودر دارچین ، تزیین و سرو کنید .

قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی
قیساوای خرما صبحانه ای گرم برای روزهای سرد زمستانی

نکته‌ ها :

۱ – می‌توانید هسته خرما را که درآوردید گردو را لای خرما بگذارید و بعد در کره تفت دهید و سپس تخم مرغ را اضافه کنید .

۲ – می‌توانید از خرما شیراز هم استفاده کنید . اما در این صورت ۴ قاشق غذاخوری هم باید شیر موقع تفت به خرما اضافه کنید چون این خرماها خشک هستند .

همچنین بخوانید :   چگونه با رعایت رژیم گیاهخواری بدن سالم تری داشته باشیم

۳ – این غذا با نان زنجبیلی تبریز بسیار خوشمزه می‌شود .

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

اینم جالبه

طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی

طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی خاچاپوری یکی از خوراکی های محبوب ومشهور گرجستان است …