طرز تهیه لاه ماجون یا همان پیتزای ترکیه ای

446
طرز تهیه لاه ماجون
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/HNFSv

طرز تهیه لاه ماجون یا همان پیتزای ترکیه ای

طرز تهیه لاه ماجون

“لاه ماجون”، مخفف کلمه “لحم عجین”، به معنای “گوشت و خمیر” است که از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی به همراه دوغ میل می کنند.

در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک قصد داریم شما را با طرز تهیه لاه ماجون یا همان پیتزای ترکیه ای آشنا نماییم. با ما همراه باشید!

مواد لازم خمیر لاه ماجون

طرز تهیه لاه ماجون
طرز تهیه لاه ماجون

مواد لازممقدار
آرد۵ فنجان
شیر (آب)یک و نیم فنجان
روغن نباتییک چهارم فنجان
نمک۳ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق چایخور
مایه خمیر۱۰ گرم

مواد لازم برای مخلوط گوشت

مواد لازممقدار
گوشت چرخ کردهنیم کیلو
فلفل قرمز۱عدد
فلفل سبزنصف فلفل
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا۲ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شدهیک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاهیک و نیم قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
جعفریبه مقدار لازم
روغن زیتونیک و نیم فنجان

طرز تهیه لاه ماجون

فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود. سپس جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.

طرز تهیه لاه ماجون
طرز تهیه لاه ماجون

وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.

روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.

طرز تهیه لاه ماجون
طرز تهیه لاه ماجون

در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

طرز تهیه لاه ماجون یا همان پیتزای ترکیه ای نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 14 =