مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

0
5
113
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/P1CY1

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

با بستنی و کاکائو و بیسکویت، می توان یک دسر خیلی ساده و خوشمزه درست کرد. به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک به شما توصیه میکنم در این روزهای سرد زمستانی با دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان بزنید .

مواد لازم

 

مواد لازم مقدار
نون های قیفی (می توان از بیسکویت هم استفاده کرد.) ۵-۶ عدد
کره آب شده ۵۰ گرم
بستنی توت فرنگی (می توان از هر طعم بستنی دلخواه استفاده کرد) به میزان دلخواه
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
روغن نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

طرز تهیه دسر بیسکویت بستنی شکلاتی

 

– ابتدا قبف های نونی را با دست کاملا خرد می کنیم.می توان از بیشکویت پتی بور هم استفاده کرد.

– بیسکویت های خرد شده را در کاسه ریخته و کره آب شده به آن اضافه کرده و حسابی هم می زنیم.

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

– مواد بدست آمده را درون قالب دلخواه که زیر آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم.

– با پشت قاشق حسابی آن را صاف کرده و فشار می دهیم.

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

– سپس به میزان لازم بستنی توت فرنگی ( یا هر طعم دلخواه دیگر) به ان اضافه کرده و بستنی ها را با پشت قاشق صاف می کنیم و فشار می دهیم. ظرف حاوی مواد را مدت ۴-۶ ساعت در فریز قرار می دهیم.

همچنین بخوانید :   خواص شگفت انگیز کاکائو فواید و انواع آن

– سپس یک قاشق روغن نارگیل را در ظرف حاوی تکه های شکلات مییزیم و کمی حرارت می دهیم تا ذوب شوند و پس از ان اجازه میدهیم به دمای اتاق برسد.

– ظرف محتوی بیسکویت و بستنی را از فریزر خارج کرده و به قطعات دلخواه برش می دهیم .

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

– برش های بدست آمده را د محلول شکلات می غلطانیم و هر کدام را در سینی و با فاصله از هم قرار می دهیم.

– سپس سینی را بمدت ۱ ساعت در فریز قرار می دهیم. پس از آن دسر ما آماده است.

 

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

اینم جالبه

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ فیله های مرغی که به صورت ریز خرد شده و کبابی می شون…