دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

230
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

با بستنی و کاکائو و بیسکویت، می توان یک دسر خیلی ساده و خوشمزه درست کرد. به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک به شما توصیه میکنم در این روزهای سرد زمستانی با دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان بزنید .

مواد لازم

 

مواد لازممقدار
نون های قیفی (می توان از بیسکویت هم استفاده کرد.)۵-۶ عدد
کره آب شده۵۰ گرم
بستنی توت فرنگی (می توان از هر طعم بستنی دلخواه استفاده کرد)به میزان دلخواه
شکلات تخته ای۵۰ گرم
روغن نارگیل۱ قاشق غذاخوری
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

طرز تهیه دسر بیسکویت بستنی شکلاتی

 

– ابتدا قبف های نونی را با دست کاملا خرد می کنیم.می توان از بیشکویت پتی بور هم استفاده کرد.

– بیسکویت های خرد شده را در کاسه ریخته و کره آب شده به آن اضافه کرده و حسابی هم می زنیم.

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

– مواد بدست آمده را درون قالب دلخواه که زیر آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم.

– با پشت قاشق حسابی آن را صاف کرده و فشار می دهیم.

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

– سپس به میزان لازم بستنی توت فرنگی ( یا هر طعم دلخواه دیگر) به ان اضافه کرده و بستنی ها را با پشت قاشق صاف می کنیم و فشار می دهیم. ظرف حاوی مواد را مدت ۴-۶ ساعت در فریز قرار می دهیم.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی

– سپس یک قاشق روغن نارگیل را در ظرف حاوی تکه های شکلات مییزیم و کمی حرارت می دهیم تا ذوب شوند و پس از ان اجازه میدهیم به دمای اتاق برسد.

– ظرف محتوی بیسکویت و بستنی را از فریزر خارج کرده و به قطعات دلخواه برش می دهیم .

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان
دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان

– برش های بدست آمده را د محلول شکلات می غلطانیم و هر کدام را در سینی و با فاصله از هم قرار می دهیم.

– سپس سینی را بمدت ۱ ساعت در فریز قرار می دهیم. پس از آن دسر ما آماده است.

 

دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ 5

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − چهار =

بررسی

طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی دولایه یک عصرانه ویژه

طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی دولایه یک عصرانه ویژه در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی بیرکلیک ق…