آیا بین خوردن پنیر و خنگی رابطه ای است

42
خوردن پنیر و خنگی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/aZ63q

آیا بین خوردن پنیر و خنگی رابطه ای است

خوردن پنیر و خنگی

امروزه پنیر به عنوان یکی از ارکان اصلی وعده غذایی صبح(صبحانه) در میان خانواده های ایرانی جایگاه ویژه ای پیدا کرده است، به طوری که در کمتر خانواده ای می بینیم که در طول هفته چند وعده به عنوان صبحانه مصرف نشود.با توجه به این رویکرد غالب، توجه به نکاتی درباره پنیر و زمان صحیح مصرف آن ضروری است. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید تا با بیشتر با این ماده غذایی محبوب آشنا شویم.

امام صادق (علیه السلام ) می فرمایند : ” چه نیکو لقمه اى است پنیر! دهان را تر و تازه مى کند، بوى دهان را خوش ‍مى سازد، غذاى پیشین را هضم مى کند و براى پس از خود، اشتهاآور است . هر کس آن را سر هر ماه بخورد، نزدیک است که هیچ حاجت او بى پاسخ نماند.”

خواص پنیر

پنیر غذایی است مغذی و انرژی زا و از نظر طبیعت، «سرد و تر» است. پنیر دارای کلسیم، منیزیم، گوگرد و حاوی ویتامین هایی از جمله B۱ و B۱۲ می باشد. یکی از بهترین جاهایی که می‌توان از این ماده پرارزش استفاده کرد، صبحانه است. پنیر، هم غذایی سهل‌الهضم است و هم معمولا به علت این که پرچربی نیست مصرف آن با نان، ترکیب بسیار با ارزشی خواهد بود.

خوردن پنیر و خنگی
خوردن پنیر و خنگی

پروتئین موجود در پنیر فراوان و از کیفیت خوبی برخوردار بوده و تقریبا دارای تمامی اسید آمینه‌های ضروری مورد نیاز بدن است. پنیر تازه ضدعفونی کننده روده است و در ترمیم زخم ها تاثیر دارد و گرفتگی عضلات را رفع می کند، سوزش مچ دست و پا را از بین می برد و از پوسته شدن سطح پوست جلوگیری می کند و در درمان تورم غدد لنفاوی موثر است.

پنیر لیقوان

لیقوان معروف ترین پنیر ایرانی است و نامش از روستای کوچکی در آذربایجان گرفته شده که محصولات لبنی آن معروف است. در گذشته این پنیر شور و سوراخ سوراخ از شیر گوسفند غیرپاستوریزه به دست می آمد، اما در حال حاضر روش تهیه آن کاملا بهداشتی است. لیقوان پنیر مناسب صبحانه است و با نان، خیار، گوجه فرنگی و گردو ترکیبی بی نظیر می سازد.

خوردن پنیر و خنگی
خوردن پنیر و خنگی

آیا بین خوردن پنیر و خنگی رابطه ای است

مثل هر ماده غذایی دیگر، بتدریج و با افزایش مصرف پنیر، باورهای بسیاری در مورد این ماده غذایی شكل گرفت كه خیلی از آنها نادرست و بر پایه برداشتهای اشتباه و قدیمی است. به عنوان مثال شاید شما هم شنیده باشید هنوز هم خیلی از مردم اعتقاد دارند پنیر باعث كم هوشی و به اصطلاح خنگی میشود و بر همین اساس از خوردن آن اجتناب میكنند و در ضمن مانع خوردن این ماده مغذی توسط خانواده و بخصوص فرزندان خود میشوند. برخی هم معتقدند خانمهای باردار باید از خوردن پنیر خودداری كنند.

خوردن پنیر و خنگی
خوردن پنیر و خنگی

پنیر حاوی مادهای به نام تیرامین است كه این ماده میتواند در صورت عبور از سد خونی مغز وارد مغز شود و كاهش عملكرد ذهنی فرد را در پی داشته باشد، هرچند در عمل باعث كاهش هوش فرد مصرف كننده نمیشود چرا كه در بدن ما آنزیم خاصی وجود دارد كه به محض تماس با پنیر آن را تجزیه میكند و در صورتی كه نقصی در عملكرد این آنزیم وجود نداشته باشد و مقادیر پنیری كه فرد میخورد بیش از ظرفیت خنثی سازی این آنزیم نباشد ، این آنزیم براحتی میتواند از پس مقادیر معمول تیرامین برآید و مانع ورود این ماده به مغز شود.

در این میان از آنجا كه آنزیم تجزیه كننده تیرامین پنیر برای انجام عمل خود به مس نیاز دارد، بنابراین اگر بتوانیم مقادیر مورد نیاز مس را در اختیارش قرار دهیم میتوانیم از كارایی بیشتر آن بهره ببریم. این كار را میتوانیم با خوردن گردو همراه پنیر انجام دهیم. در واقع از آنجا كه گردو حاوی مس است میتوانیم از این طریق، مس مورد نیاز را تامین كنیم.

آیا بین خوردن پنیر و خنگی رابطه ای است نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =