مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی

آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی

0
1
64
آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/Bi8EA

دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی

آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی

براونی یکی از انواع کیک هایی است که آنهایی که عاشق کاکائو هستند، نمی توانند از این کیک بگذرند. در بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک برای شما آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی را آورده ایم. امیدوارم با تهیه این دسر خوشمزه و عالی لحظاتی شاد و خاطره انگیز را برای خانواده خود فراهم کنید.

آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی
آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی

مواد لازم

مواد لازم مقدار
کره (بدون نمک) ۱۰ قاشق سوپخوری
شکر ۱و ۱/۴ فنجان
پودر کاکائو (شیرین نشده) ۳/۴ فنجان + ۲
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ (سرد) ۲ عدد بزرگ
آرد نصف فنجان
بستنی وانیلی ۱ لیتر
کره بادام زمینی نصف فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر

۱ – فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید و ۲ قالب ۲۰ سانتی متری فلزی مربع شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید به صورتی که دنباله های آن از بغل ظرف آویزان باشد.

۲ – کره، شکر، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت یا روغن دان مخلوط کنید. کاسه را روی یک قابلمه آب در حال غل زدن قرار دهید تا یک قابلمه دو جداره درست کنید. کره را گاهی هم بزنید تا حل شود و مخلوط نرم و یکدست شود و آنقدر داغ شود که نتوان به آن دست زد. کاسه را بردارید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

همچنین بخوانید :   درمان مهمترین مشکل جنسی آقایان با 7 ماده غذایی
آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی
آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی

۳ – با یک قاشق چوبی یا کاردک پلاستیکی عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید.

۴ – زمانی که خمیر خوب مخلوط شد و براق و غلیظ شد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. نیمی از خمیر را در یکی از قالب های آماده شده بریزید و نیمی دیگر را در قالب دیگر.

۵ – براونی ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید با کمی خرده نان بیرون بیاید در فر بپزید. براونی ها باید کمی شل و نپخته باشند تا وقتی منجمد می شوند گاز زدن آنها سخت نباشد. براونی ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در قالب بمانند و روی یک توری بگذارید تا کاملاً خنک شوند.

۶ – بستنی را کلاً ۲۰ ثانیه و در دو دوره ی ۱۰ ثانیه ای در ماکروویو قرار دهید و بین هر دوره هم بزنید تا کمی نرم شوند. به قسمت نکات مراجعه کنید.

آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی
آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی

۷ – زمانی که براونی ها هنوز در قالب هستند، بستنی نرم شده را روی یکی از براونی ها بمالید. کره بادام زمینی را قاشق قاشق روی بستنی بگذارید سپس با یک چاقو یا کاردک بستنی و کره بادام زمینی را در همدیگر بپیچانید.

۸ – دو لبه ی کاغذ روغنی آویزان قالب براونی دوم را بگیرید و براونی را از قالب بیرون بیاورید و روی لایه ی بستنی و کره ی بادام زمینی قرار دهید تا شکل یک ساندویچ بزرگ پیدا کند.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات

۹ – قالب را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.

۱۰ – زمانی که سفت شد پوشش پلاستیکی را بردارید و ساندویچ براونی و بستنی را روی یک تخته قرار دهید. با یک چاقوی دندانه دار براونی را به ۸ ساندویچ کوچک مربع شکل تقسیم کنید. ساندویچ براونی و بستنی را بلافاصله سرو کنید یا آنها را تک تک داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و تا موقعی که می خواهید سرو کنید در فریزر قرار دهید.

آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی
آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی

نکته :

۱ – برای نرم کردن بستنی بایستی کمی هنر به خرج بدهید. سعی نکنید بستنی را ۲۰ ثانیه پشت سر هم در ماکروویو قرار دهید وگرنه بیش از حد نرم می شود. هدف ما این است که بستنی را آنقدر نرم کنیم که راحت روی براونی مالیده شود نه اینکه آنقدر نرم شود که زود آب شود و بچکد.

۲ – اگر فقط یک قالب ۲۰ سانتی متری دارید هم می توانید این دستور آشپزی را اجرا کنید. نصف خمیر را در قالب بپزید و بگذارید براونی خنک شود سپس آن را از قالب بیرون بیاورید. این براونی لایه ی رویی ساندویچ شما می شود. سپس دوباره کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و نیمه ی دوم خمیر را در آن بپزید که در قالب می ماند و روی آن بستنی می ریزید و ساندویچ براونی و بستنی را درست می کنید.

 

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 1 =

اینم جالبه

طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی

طرز تهیه خاچاپوری غذای محبوب گرجستانی خاچاپوری یکی از خوراکی های محبوب ومشهور گرجستان است …