مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی فوت و فن های تهیه املت خوشمزه

فوت و فن های تهیه املت خوشمزه

0
2
244
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/3tLi9

فوت و فن های تهیه املت خوشمزه

فوت و فن های تهیه املت خوشمزه

شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که وقتی از شما سوال میشود که آشپزی بلد هستید یا نه ؟ جواب میدید که در حد املت پختن ! . در اینصورت باید خدمت شما عزیزان عرض کنیم که غذای املت در عین ساده گی میتواند نکات ریزی داشته باشد که با رعایت این نکات بتوان املت خوشمزه تری تهیه کرد . پس با مجله اینترنتی بیر کلیک همراه باشید تا با فوت و فن های تهیه املت خوشمزه بیشتر آشنا شویم .

فوت و فن های تهیه املت خوشمزه
فوت و فن های تهیه املت خوشمزه

تهیه یک املت لذیذ و خوشمزه، کار آسانی نیست. همیشه به یاد داشته باشید غذاهایی که مواد کمی در تهیه آن به کار می‌رود، دشوارتر از خوراک‌هایی است که شلوغ‌پلوغ هستند، همچنین به یاد داشته باشید تخم‌مرغ به دلیل حساسیت ویژه‌ای که به حرارت دارد و ساختار منحصربه‌فردش، نیاز به توجه ویژه در پخت دارد و باید نکاتی را راجع به آن باید رعایت کرد .

مواد لازم برای ۴ نفر 

 

مواد لازم مقدار
تخم‌مرغ درشت ۳ عدد
گوجه‌فرنگی ۵۰۰ گرم، پوست‌کنده
زردچوبه ۲ قاشق چای‌خوری
کره یا روغن مایع یک‌چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روش تهیه

 

۱ – تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزنید تا یکدست شود، سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

۲ – هر گوجه‌فرنگی را ۱۰ تا۱۲ تکه کنید. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و گوجه‌فرنگی را حداقل ۵ دقیقه در آن سرخ کنید. قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ، گوجه باید کاملا نرم شده و آب انداخته باشد.

همچنین بخوانید :   فواید شگفت انگیز خوردن تخم مرغ در صبحانه
فوت و فن های تهیه املت خوشمزه
فوت و فن های تهیه املت خوشمزه

۳ – زردچوبه را همراه نمک به گوجه اضافه کرده و مخلوط کنید. شعله را کم کرده و مایه تخم‌مرغ‌ها را وسط تابه بریزید. مایه را به سرعت مخلوط کرده و دیگر دست به آن نزنید. هنگامی که املت کاملا یکدست پخت، آن را از روی شعله برداشته، فلفل سیاه پاشیده و سرو کنید.

 

رازهای نگفته

 

برای تهیه یک املت خوب که خوش‌رنگ و لعاب و خوشبو و خوشمزه باشد، و بعد از صرف آن نیازی به خیساندن لیوان‌ها و ظروف در وایتکس و مایع ظرفشویی نباشد، چه کار باید کرد؟

هم زدن تخم‌‌مرغ

فوت و فن های تهیه املت خوشمزه
فوت و فن های تهیه املت خوشمزه

کسانی که در شیرینی‌پزی و قنادی خبره هستند، می‌دانند برای اینکه بوی بد تخم‌مرغ گرفته شود باید آن را به خوبی مخلوط کرد. تخم‌مرغ‌های املت را در یک کاسه بشکنید و با همزن دستی یا چنگال آنقدر بزنید تا یکدست شود. اما کف نکند. این کار را به آرامی انجام دهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا اندکی طعم بگیرد. در صورت تمایل یک‌دوم قاشق چای‌خوری پودر سیر یا پیاز به آن اضافه کنید .

گوجه‌فرنگی پوست کنده

فوت و فن های تهیه املت خوشمزه
فوت و فن های تهیه املت خوشمزه

یکی از حال‌گیری‌های املت، پوست گوجه است که زیر دندان می‌آید و به سقف دهان می‌چسبد . برای همین پوست  گوجه‌فرنگی را بگیرید ، مگر آنکه بخواهید از پوره  گوجه‌فرنگی استفاده کنید .

دیگر بازیگران فیلم املت

استفاده از فلفل دلمه‌ای، پیاز، سبزیجات معطر،قارچ ، پنیر و هر چیز دیگری در املت به میل شماست، اما سعی کنید زیاد شلوغش نکنید. اگر می‌خواهید این همه مواد را به املت اضافه کنید، بهتر است قید املت را زده و پیتزا درست کنید! . قارچ یکی از مواد غذایی مهم برای حفظ سلامتی است که کوچک و بزرگ نمی شناسد و آشنایی با روش پخت انواع غذاها با قارچ می تواند سبک زندگی برخی خانواده ها را از خوردن فست فودها به سمت این اینگونه غذاهای خانگی تغییر دهد.

همچنین بخوانید :   7 ایده خوشمزه برای جواب سوال صبحانه چی بخورم

بوگیر طبیعی

زردچوبه علاوه بر خواص فراوان، یک‌ بوگیر طبیعی در غذاست و رنگ خوبی نیز به آن می‌دهد. زردچوبه را برای هر یک تخم‌مرغ، یک‌سوم قاشق چای‌خوری در نظر بگیرید و قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ به  گوجه‌فرنگی، در تابه ریخته و آن را هم بزنید.نمک و فلفل را هم به  گوجه‌فرنگی اضافه کنید، اما به مقدار کم چون به تخم‌مرغ هم نمک زده‌اید .

فوت و فن های تهیه املت خوشمزه
فوت و فن های تهیه املت خوشمزه

 تخم‌مرغ را زیاد حرارت ندهید

حرارت بیش از حد باعث سوختگی دور تخم‌مرغ و لاستیکی شدن آن می‌شود. بنابراین هیچ وقت بیش از اندازه به تخم‌مرغ‌ حرارت ندهید.

هوای آزاد برای نفس کشیدن

برای تهیه املت هیچ وقت در تابه را نبندید، چون باعث افت کیفیت آن می‌شود. پس از اضافه کردن تخم‌مرغ، حرارت را کم کنید و در تابه را باز بگذارید .

زیاد هم نزنید

پس از اضافه کردن تخم‌مرغ، مایه املت را کاملا مخلوط کنید، سپس مایه را یکدست کرده و دیگر به آن دست نزنید . اگر روی مایه شل شد و زیر آن پخت، با قاشق‌ برش‌های عمقی کوچکی در املت ایجاد کنید تا مایه به داخل آن رفته و پخته شود، اما آن را هم نزنید. اگر روی املت کمی شل بود، نگران نباشید. هنگام سرو و هم زدن املت، قسمت‌های شل خودش را می‌گیرد .

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط سعید
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 10 =

اینم جالبه

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ فیله های مرغی که به صورت ریز خرد شده و کبابی می شون…