مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل

طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل

0
2
231
طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/xDVyI

طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل

طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل

طرز تهیه خمیر پیتزا و یادگیری تهیه خمیر برای پیتزا در منزل از هنرهای آشپزی خیلی مفید و پرکاربرده که اغلب سعی داریم اونو یاد بگیریم و به بهترین شکل انجام بدیم. تهیه خمیر پیتزا خانگی خیلی راحته فقط کافیه به چند تا نکته مهم و کاربردی توجه کنید تا یه پیتزای خوشمزه و عالی داشته باشید. در این قسمت از مجله اینترتی بیرکلیک همراه باشید تا طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل
طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا : 

نکته : این مقدار مواد برای دو عدد پیتزای بزرگ مناسب هست.

مواد لازم مقدار
آرد سفید ۳۵۰ گرم
روغن مایع ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
مخمر فوری دو قاشق مرباخوری
آب یا شیر گرم یک تا یک و نیم پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه خمیر پیتزا : 

چیزهایی که در تهیه این خمیر مهم هست که رعایت بشه مخمر هست و میزان آبی که مصرف میکنین و همچنین رعایت اندازه هایی که داده شده. مخمر رو باید ۱۵ دقیقه در آب گرم با در بسته بگذارید تا حجمش دو برابر بشه. اگر دو برابر نشد و عمل نکرد یعنی مخمرتون خرابه و قابل استفاده نیست.

طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل
طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل

آرد و نمک و شکر رو باهم الک میکنیم و روغن رو به مخلوط اضافه میکنیم. مخمری رو که عمل کرده بود اضافه میکنیم و آبی یا شیری رو که از قبل گرم کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم. البته گرماش باید به قدری باشه که دستتون رو نسوزونه. حدود ۵۰ تا ۶۰ درجه باشه کافیه. در این مرحله که آب یا شیر رو کم کم اضافه میکنین، باید با یک دست مخلوط رو هم بزنین، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشه به آرد بستگی داره و ثابت نیست. آب یا شیر رو اونقدری اضافه کنین که چسبنده نشه.

همچنین بخوانید :   با فواید استفاده از پنیر و گنجاندن آن در صبحانه تان آشنا شوید
طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل
طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل

برای اطمینان بهتره اول یک پیمانه آب رو بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه رو قاشق قاشق اضافه کنین. بعد خمیر رو روی سطح صافی بذارید و ورز بدین. هروقت هم خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاد. خمیر رو در ظرف چرب شده ای بذارید و روش رو بپوشونید و یک ساعت در جای گرم قرار بدین تاد ور بیاد و حجمش دوبرابر بشه.

نکته برای ترد شدن خمیر پیتزا : 

طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل
طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل

اگر میخواید خمیر تردی داشته باشین بهتره اون رو در یخچال بذارید تا به آرامی ور بیاد. اینطوری عمل ور اومدن کندتر انجام میشه ولی خمیر تردتر میشه. اکثر رستورانها هم خمیر پیتزا رو از شب قبل آماده میکنن و در یخچال میگذارن.

شیر هم باعث ترد تر شدن و مزه بهتره خمیر میشه.

طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل
طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل

وقتی هم که خواستید خمیر رو استفاده کنین، یکی دو دقیقه ورز بدین تا بادش بخوابه. این خمیر برای دو یا سه پیتزای متوسط کافیه. فقط توجه داشته باشین موقع پهن کردن، ضخامت کلفت ترین قسمتش بیشتر از دو سانتی متر نشه.

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =

اینم جالبه

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات کیک گاتوشا از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد…