طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها

203
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.com/AYTc5

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها

در این قسمت از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها

تهیه خامه کیک در منزل این امکان را برای شما فراهم می کند تا به راحتی بتوانید انواع کیک هایی که در منزل تهیه می کنید را تزیین نمایید.

 مواد لازم برای تهیه خامه کیک قنادی :

 

مواد لازممقدار
خامه پاستوریزه صبحانه۲ پاکت
شکر۱۰۰ گرم
عصاره یا اسانس وانیلکمی

طرز تهیه خامه قنادی :

ابتدا ظرفی مناسب انتخاب نموده و به مدت چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ظرف کاملا سرد شود. سپس پاکت خامه پاستوریزه را باز کرده و آب آن را خارج نمایید. و خامه را داخل ظرف بریزید و شکر را نیز اضافه نموده و برای چند ثانیه با چنگال هم بزنید.

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها

سپس درب ظرف را محکم بسته به مدت بیست و پنج دقیقه داخل فریزر قرار دهید. بعد از گذشت این زمان خامه را از یخچال خارج نموده و به سمت داخل آن را به آرامی با چنگال هم بزنید و دوباره ظرف حاوی خامه را در فریزر قرار دهید. بهتر است این کار را چند دفعه انجام دهید تا خامه شما به شکل تصویر زیر درآید. ممکن است بعد از یک دفعه هم زدن و یا حتی تا چهار دفعه بعد خامه آماه شود.

همچنین بخوانید :   راهکارهایی برای منجمد کردن انواع مختلف سبزیجات

در این مرحله در صورت دلخواه مقداری اسانس وانیل اضافه نموده و بعد از یکبار هم زدن با چنگال که خامه از حالت یخ زدگی خارج شود آن را با دور تند همزن بزنید. این هم زدن با توجه به دمای محیط بین نیم ساعت تا یک ساعت و نیم متغیر است، اما آنچه اهمیت دارد این است که تا زمانی هم زدن را ادامه دهید که اگر ظرف خامه را سرو ته کردید خامه درون ظرف ثابت بماند. خامه کیک شما آماده است از آن برای تزیین انواع کیک و شیرینی و همچنین تزیین کاپ کیک استفاده نمایید.

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها

چند نکته

۱ – اگر خامه را در زمان کمتری در فریزر و جایخی قرار داده اید. برای اینکه خامه خوب فرم بگیرد بهتر است یک ظرف یخ آماده کنید و ظرف خامه را روی آن قراردهید و با همزن شروع به همزدن کنید.

۲ – در فصل سرما خامه خیلی سریع فرم می گیرد اما در تابستانها که هوا بسیار گرم است خامه به سختی فرم می گیرد و به زمان بیشتری نیاز دارد تا در فریزر بماند حدود ۲ تا ۳ ساعت . و برای اینکه به خوبی فرم بگیرد استفاده از ظرف یخ کمک بسیاری خواهد کرد.

۳ – معمولا برای تهیه خامه قنادی یا فرم گرفته، از خامه ای با درصد چربی بالاتر استفاده می کنند. استفاده از خامه ۳۰ درصد برای دسر و کیک هایی کوچک خانه ای مناسب است اما برای انواع کیک تولد که مدت زمان بیشتری بیرون از یخچال قرار می گیرند بهتر از از خامه آماده استفاده شود. چون خامه با چربی بالا، دیرتر آب می شود و فرم خود را از دست می دهد.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با کرم مخصوص وانیلی
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها

۴ – قنادی ها هم خامه خود را به صورت آماده خریداری می کنن. البته به خاطر داشتن همزن های قوی و بزرگ به راحتی خامه را از فریزر در می آورند و با همزن های قوی شروع به زدن خامه می کنند و خامه سریع فرم می گیرد.

۵ – یک نوع خامه آماده مارک پرستوک در بازار هست که می توانید موقع استفاده از فریزر بیرون بیاورید و با همزن برقی آن را بزنید . این خامه هم برای استفاده خوب است.

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها

۶ – توصیه می کنم اگر می خواهید کیکی را تزیین کنید بهتر است از خامه آماده استفاده کنید. می توانید آن را از قنادی ها بخرید و در یخچال به مدت ۱ روز نگهداری کنید. چون بیشتر از این مدت خامه کمی آب می اندازد و کمی طعم آن تغییر می کند که برای اینکه این اتفاق نیافتد مجبور هستید آن را دوباره فریز کنید. و موقع استفاده دوباره آن را با همزن برقی بزنید. پس بهتر است خامه را یک روز قبل از تولد تهیه کنید.

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین انواع کیک ها نوشته شده در تاریخ : توسط کاربر
به اشتراک بگذارید...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =

اینم جالبه

غذاها و خوراکی‌هایی که دشمن پوست هستند

غذاها و خوراکی‌هایی که دشمن پوست هستند قدیمی ها ضرب‌المثالی دارند که هرچه کنی به خود کنی گ…