مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

0
3
95
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/LKnUR

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

جوجه کباب یک غذای بین اللملی است و تنها وجود زعفران در جوجه کباب است که آنرا تبدیل به جوجه کباب ایرانی میکند،مردم تمام کشورهای جهان با مخلوط کردنه مرغ با مایه ای مخصوص و کباب کردن آن بر روی آتش،جوجه کباب مخصوص خود را تهیه میکنند .
برای مثال هندی ها به تکه های مرغ ادویه تنوری و تند میزنند و آن را در تنور کباب میکنند به صورتی که پس از پخت ،جوجه کباب رنگی کاملا قرمز پیدا میکند.

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

یا مردم مدیترانه ، سس جوجه کباب خود را با زیتون چرخ کرده و فلفل دلمه ای کبابی و له شده تهیه میکنند.و میتوان به سس تریاکی ژاپنی ها و سس باربیکیو آمریکایی ها اشاره نمود.
همانطور که در بالا ذکر شد برای تهیه جوجه کباب ایرانی تکه های مرغ حتما و باید در زعفران خوابانده شود. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید تا طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم 

 

مواد لازم مقدار
جوجه ۷۵۰ گرم الی یک کیلو
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل و زعفران حل شده به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

 

دستور پخت

وزن مناسب برای انتخاب جوجه کباب از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولا کافی است. جوجه را پس از شستشو و تمیز کردن خوب خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .

همچنین بخوانید :   خطاهای رایج آشپزی که از انجامشان باید دوری کنید

بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا مخلوط می نمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم.

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم.به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه  ها به سیخ سوم باشند.

ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم ( چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود)  .

وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد (و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم و تا قبل از سرد شدن سرو می کنیم.

همچنین بخوانید :   با معده خالی این خوردنی ها را نخورید
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی ایرانی که نباید فراموش کنید :

۱ – هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد.

۲ – بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است.

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

۳ – فراموش نکنید که جوجه کبابی خوشمزه و لذیذ خواهد بود که آبدار باشد،برای اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.

۴ – برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید،مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.

۵ – هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید .

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =

اینم جالبه

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات

طرز تهیه کیک گاتوشا ویژه دوستداران شکلات کیک گاتوشا از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد…