مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

0
3
76
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/LKnUR

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

جوجه کباب یک غذای بین اللملی است و تنها وجود زعفران در جوجه کباب است که آنرا تبدیل به جوجه کباب ایرانی میکند،مردم تمام کشورهای جهان با مخلوط کردنه مرغ با مایه ای مخصوص و کباب کردن آن بر روی آتش،جوجه کباب مخصوص خود را تهیه میکنند .
برای مثال هندی ها به تکه های مرغ ادویه تنوری و تند میزنند و آن را در تنور کباب میکنند به صورتی که پس از پخت ،جوجه کباب رنگی کاملا قرمز پیدا میکند.

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

یا مردم مدیترانه ، سس جوجه کباب خود را با زیتون چرخ کرده و فلفل دلمه ای کبابی و له شده تهیه میکنند.و میتوان به سس تریاکی ژاپنی ها و سس باربیکیو آمریکایی ها اشاره نمود.
همانطور که در بالا ذکر شد برای تهیه جوجه کباب ایرانی تکه های مرغ حتما و باید در زعفران خوابانده شود. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید تا طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم 

 

مواد لازم مقدار
جوجه ۷۵۰ گرم الی یک کیلو
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل و زعفران حل شده به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

 

دستور پخت

وزن مناسب برای انتخاب جوجه کباب از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولا کافی است. جوجه را پس از شستشو و تمیز کردن خوب خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .

همچنین بخوانید :   طرز تهیه شاورمای مرغ غذای عربی و بسیار خوش طعم

بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا مخلوط می نمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم.

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم.به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه  ها به سیخ سوم باشند.

ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم ( چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود)  .

وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد (و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم و تا قبل از سرد شدن سرو می کنیم.

همچنین بخوانید :   فلسفه خوشمزه ترین خوراکی شب یلدا یعنی آجیل چیست
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی ایرانی که نباید فراموش کنید :

۱ – هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد.

۲ – بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است.

طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی
طرز تهیه جوجه کباب سنتی و زعفرانی ایرانی

۳ – فراموش نکنید که جوجه کبابی خوشمزه و لذیذ خواهد بود که آبدار باشد،برای اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.

۴ – برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید،مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.

۵ – هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید .

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 5 =

اینم جالبه

طرز تهیه چیز کیک این بار با اصول ژاپنی

طرز تهیه چیز کیک این بار با اصول ژاپنی وقتی بحث از چیز کیک می شود به ذهن همه ما یک کیک چند…