مجله اینترنتی بیر کلیک آشپزی روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه

روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه

0
2
76
روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه
لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/RFt8K

روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه

روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه

اگر به‌ جای خریدن لبو از لبوفروشی های کنار خیابان، خودتان در منزل آن را تهیه کنید هم از بابت بهداشتی بودن و سلامت آن مطمئن هستید و هم‌اینکه از نظر اقتصادی برای شما به‌ صرفه خواهد بود.

روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه
روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه

در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک برایتان روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه را آموزش می دهیم . چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند .

مواد لازم :

مواد لازم مقدار
لبو ۳ کیلو
شکر ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

لبو را با یک پد یا برس خوب شسته و تمیز کنید،اما سر و ته آن را نبرید (تریم نکنید) هر بریدگی در سطح پوست باعث خارج شدن رنگ و قند آن میشود.

روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه
روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه

آب را اضافه کرده و شکر را روی آنها پاشیده روی حرارت ملایم بپزید. دقت کنید بعد از پخت باید کمتر از یک لیوان آب در قابلمه باشد. اگر مقدار آب بیشتر است روی حرارت بگذارید تا آب اضافی تبخیر شود و شربت پررنگ و نسبتا غلیظی حاصل شود. من از یک قطعه (بار) , شکرقهوه ای فشرده که حدود ۸۰ گرم است استفاده کردم کلا شکر قهوه ای سلامت تره و اثر بهتری هم دارد.

روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه
روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه

در زودپز تقریبا یک ساعت و نیم زمان برای پخت لازم است چون لبو دیرپز است . لبو طبع سرد دارد و اضافه کردن شکر نه تنها باعث خنثی کردن سردی آن میشود بلکه باعث لذیذ شدن و ظهور و بروز بیشتر رنگ سرخ آن میگردد.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه سوفله هویج یک میان وعده رویایی برای شما

بعد از پخت پوست لبو به راحتی جدا میشود. لبو را برش داده و کمی از عصاره روی آن ریخته و داغ یا سرد سرو کنید. میتوانید لبو و شربت آن را در دو ظرف جدا تا دو هفته در یخچال نگه دارید.

روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه
روش پخت لبوی قرمز و خوش رنگ در خانه

اسنک خوبی برای هر ساعت از روز است و با خیلی از سالادها هماهنگی دارد، غذای خیلی خوبی برای رژیم کنترل وزن است. و اگر چیزی از آن باقی ماند، بهترین انتخاب درست کردن ترشی لبوست ،حتی اگر لبو دوست ندارید باز هم ترشی لبو را امتحان کنید.

به اشتراک بگذارید...
بارگذاری مقالات بیشتر مرتبط
بارگذاری بیشتر توسط آتریسا
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

اینم جالبه

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ

طرز تهیه فیله مرغ با سس خامه ای و قارچ فیله های مرغی که به صورت ریز خرد شده و کبابی می شون…